Hjem Nyheter Europa Jødiske Youtube stenger ned SwebbTVs Youtubekanal igjen

Jødiske Youtube stenger ned SwebbTVs Youtubekanal igjen

4

SENSUR Det jødiskeide Youtube har valgt å ta bort samtlige av SwebbTVs videoer og intervjuer.

Lille julaften stengte Youtube ned SwebbTVs kanal, og videoene går ikke lenger an å se på. SwebbTV har tidligere blitt sensurert og fått sin Youtubekanal nedstengt, men etter å ha overklaget beslutningen fått sin kanal tilbake. Det gjenstår å se om det er tilfellet også denne gangen, eller om denne nedstengingen er permanent.

Til Fria Tider sier Mikael Willgert at det dreier seg om 500–600 filmer som har forsvunnet fra kanalen.

SwebbTV er ett i rekken av alternativmedier som er blitt sensurert etter at Youtube begynte med å stenge ned Den nordiske motstandsbevegelsens konto. Representanter for Den nordiske motstandsbevegelsen advarte da om at det bare er et tidsspørsmål innen Youtube gir seg på andre aktører som de ikke anser skal få uttrykke sine meninger på deres plattform.

Søndag 27. desember skriver Fria Tider i en artikkel at det finnes mistanker om at det er den svenske regjeringen som står bak sensuren av SwebbTV, ettersom justisminister Morgan Johansson i 2018 innkalte Google til et møte om sensur av politisk innhold som regjeringen ikke liker samt at Google Sveriges sjef Anna Wikland har nære bånd med svenske toppolitikere.

Morgan Johansson nekter for at det er regjeringen som står bak nedstengningen av SwebbTVs kanal.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

«Shut it down!» Det er jødenes – og deres spyttslikkende goyims – Endlösung mht hva som er tillatt ytring eller ikke. «Skadelig og villedende informasjon», heter det fra våre overlords. Men alternative plattformer dukker snart opp og erstatter de jødestyrte, og godt er det, så lenge det varer…

ØRKENPROBLEMER
ØRKENPROBLEMER
Svar til  Proverbs 26:11
1 år siden

Anbefaler foreløpig worldtruthvideos.org ettersom kommunistiske BITCH-chute.com allerede har tatt ned og bannlyst over 1000 NS kanaler og videoer på sin side.

N.S
N.S
Svar til  ØRKENPROBLEMER
1 år siden

Skal sjekke det ut. Takker for tips.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Sensur og følelsen av å bli krenket er som rus for disse. De må hele tiden finne noe nytt å bli krenket over og sensurere.