Hjem Nyheter Joe Biden lover å øke antallet flyktninger som får oppholdstillatelse i USA...

Joe Biden lover å øke antallet flyktninger som får oppholdstillatelse i USA med 800%

USA Joe Biden har uttalt at han planlegger en dramatisk økning av antall flyktninger som vil tillates oppholdstillatelse under hans administrasjon, 800% sammenlignet med det nåværende antallet.

Ifølge Breitbart kom Joe Biden med uttalelsen i en forehåndsinnspilt video i sammenheng med feiringen av 40 års-jubileet til Jesuit Refugee Service. Mens Trump-administrasjonen har satt grensen for antallet flyktninger for 2020 på 15 000, så har Biden sagt at han ønsker å heve denne til 125 000 årlig, ifølge Religion News Service.

Videre hadde Biden dette å si:

De forente stater har lenge stått som et håpets fyrtårn for de svake og undertrykte, en leder for omplasseringen av flyktninger for vår samlede humanitære respons. Jeg lover, at som president, vil jeg gjenvinne denne.stolte arven til landet vårt. Biden-Harris-administrasjonen vil gjenopprette Amerikas historiske rolle i å beskytte de sårbare og beskytte rettighetene til flyktninger overalt og heve vårt årlige mål for flyktningstillatelser til 125 000.

I løpet av sin presidentkampanje mottok Joe Biden støtteerklæringer fra en rekke prominente amerikanske jesuitter, til tross for hans løfter om å ekspandere adgangen til abort, hvilket strider mot den katolske kirkens lære.

Joe Biden var imidlertid ikke alene om å lovprise JRS. En av hovedmedlemmene av «The White House Coronavirus Task Force», Dr. Anthony Fauci, har bedt amerikanere om «å ikke bruke koronaviruset som en unnskyldning for å begrense sin hjelp til flyktninger», ifølge americamagazine.

Dr. Faucis høylytte støtte til flyktninghjelpen kan virke pussig for noen gitt hvordan han selv gjentatte ganger har understreket hvor tynt landets ressurser er spredt på grunn av koronaviruset.

Les også:
Trump eller Biden – «Vi har gardert oss uansett»
Hillary Clinton til Joe Biden: «Erkjenn ikke valgtap under noen omstendigheter»
Videomontage av presidentkandidaten Joe Bidens upassende berøringer av småjenter sensureres av Twitter
Hunter Bidens laptop inneholdt bilder av mindreårige jenter og en crack-røykende Biden