Hjem Nyheter Joe Bidens sønn i ny skandalevideo

Joe Bidens sønn i ny skandalevideo

USA Hunter Biden ses nå i ytterligere en skandalefilm, narkotikapåvirket og i selskap med en prostituert. I filmen medgir han at en av hans datamaskiner har havnet i hendene på russiske narkolangere.

Hunter Biden i ny skandalefilm. Foto: Faksimil/Daily Mail/Privat.

Det er Daily Mail som har kommet over opptaket som skal være fra 2019 og der USAs president Joe Bidens sønn Hunter Biden forteller den nakne prostituerte kvinnen at han har kvittet seg med ytterligere en datamaskin og at det kan være russiske narkolangere som nå har denne. På bilder som avisen har publisert ser det også ut som at Biden tar narkotika sammen med den nakne kvinnen.

Tapet av datamaskinen skal ha skjedd i 2018 da Biden ifølge eget utsagn hadde festet rundt i nesten tre uker på ulike luksushoteller i Las Vegas. I videoklippet skryter han til den prostituerte kvinnen at den hotellsuiten han leide kostet nærmere 100 000 kroner per natt.

– De har filmer av meg når jeg har helt jævla gal sex, sier Biden i opptaket og skryter videre om at han har «spandert helt syke summer med penger» på festingen sin.

Foruten dekadente bilder og filmklipp på Biden selv når han har sex og bruker narkotika, er den mest graverende mistanken at datamaskinene også har sensitiv informasjon om hans far Joe Biden, USAs nåværende president, som kan gjøre familien enda mer utsatt for utpressing.

Røkte narkotika med hore i annen video

Det er ikke første gangen at Hunter har «rotet vekk» en datamaskin. I oktober i fjor kunde Frihetskamp rapportere om hvordan presidentsønnen leverte inn en bærbar datamaskin for reparasjon og at materiale fra denne siden lekket ut der det fremkom at Hunter Biden røkte narkotika, samtidig som en prostituert kvinne masserte hans kjønnsorgan med føttene.

Lekkasjen viste også frem hvordan både Hunter Biden og hans far kunne kobles til korrupsjon og juridisk tvilsomme forretningsoverenskomster i Kina.

Allerede da mente kritikere at Hunter Bidens lefling med narkotika- og sexskandaler utgjør en alvorlig sikkerhetsrisiko og at han er en åpenbar måltavle for utenlandske etterretningstjenester å bruke for å forsøke og utpresse den sittende presidentadministrasjonen under Joe Biden.

Bemerkelsesverdig er også det at Hunter selv erkjenner i klippet at han er urolig over at den som har tatt datamaskinen kan komme til å anvende informasjonen for å forsøke og utpresse ham ettersom han selv tjente mye penger og hans far ved tidspunktet var kandidat til presidentposten.

Om Hunter Bidens utsagn i den nye lekkede innspillingen er korrekt, virker det som at han på noen år nå altså har «rotet bort» eller kvittet seg med hele tre datamaskiner og en av de er altså fortsatt på ville veier.

Ifølge Hunter Biden skjedde datatyveriet i 2018 da han holdt på å få en overdose på et hotellrom i Las Vegas, og det var først da han våknet opp fra sin narkorus han innså at hans bærbare datamaskin var borte. Han forteller videre at han ikke husker spesielt mye av hva som hendte under disse nettene og dagene – ettersom han var altfor påvirket av stoff.

Han forklarer at det var mye folk i suiten hans og at han selv tok så mye narkotika at kameratene hans ikke visste om han levde eller var død.

Les også:
Hunter Bidens laptop inneholdt bilder av mindreårige jenter og en crack-røykende Biden
Dagens video: President Joe Biden liker barn som stryker hans hårete legger