Hjem Historie Dagens historiske John F. Kennedy blir drept

John F. Kennedy blir drept

8

HISTORIE Den 22. november 1963 ble USAs 35. president John F. Kennedy drept.

680px-kennedy-skutt

Fredag den 22. november 1963 ble president John Fitzgerald Kennedy skutt i Dallas etter en kampanje i fem byer i Texas. Kennedy og hans kone Jacquelines eskorte kjørte på Dealey Plaza da presidenten ble truffet av to skudd: ett gjennom halsen og ett i hodet. Han ble i full fart ført til Parkland Memorial Hospital hvor han ble erklært død en halv time senere.

Det er mange spekulasjoner rundt drapet på Kennedy: Den offisielle historien er at han ble drept av Lee Harvey Oswald; noen påstår at CIA og/eller Mossad var de som planla drapet på presidenten og brukte Oswald som en brikke i sitt spill.

«I’m just a patsy». Oversatt: «Jeg er bare et offerlam».
«I’m just a patsy». Oversatt: «Jeg er bare et offerlam».

President Kennedy var en økonomisk reformator og en motstander av at private foretak skulle ha retten til å styre et lands økonomi gjennom å gjeldsslave befolkningen. I 1963 skal Kennedy ha utstedt en eksekutiv ordre som opphevet Federal Reserves rett til å trykke penger, en rett som hadde virket som et monopol siden 1913. Han lot dessuten USAs skattemyndighet begynne trykkingen av nye penger som var rentefrie, i motsetning til Federal Reserves penger som var trykket privat og bundet til en rente for den amerikanske staten, og dermed befolkningen.

Store summer av sedler i valørene 2 og 5 US Dollar tilhørende den amerikanske staten, og ikke Federal Reserve, begynte å sirkulere. Sedler i valørene 10 og 20 US Dollar var under trykking da skuddene i Dallas drepte USAs siste president som forsøkte å avslutte Federal Reserve. Alle sedlene ble tilbakekalt og Executive Order 11110 ble lagt på is. Sedlene i valørene 10 og 20 US dollar kom aldri i sirkulasjon, men ble ødelagt.

320px-JFK_White_House_portrait_looking_up_lighting_corrected

Executive Order 11110 ble undertegnet av president John F. Kennedy den 4. juni 1963. Ordren innebar at det private foretaket Federal Reserves monopol på å trykke penger og ta rente for dem i praksis ble opphevet. Federal Reserve hadde siden 1913, under president Woodrow Wilsons embetsperiode, hatt rett til å, mot rente, skape penger som ble lånt ut til den amerikanske staten, og dermed mot rente for det amerikanske folket.

Noen kilder påstår at Kennedy, syv dager før sin død, sa: «There’s a plot in this country to enslave every man, woman and child. Before I leave this high and noble office, I intend to expose this plot.»

Kennedy skal i et brev fra 1937 ha uttrykket beundring for det nasjonalsosialistiske Tyskland og Adolf Hitler ifølge boken «John F. Kennedy – Among the Germans. Travel diaries and letters 1937–1945»:

Hitler will emerge from the hatred that surrounds him now as one of the most significant figures who ever lived […] he had a mystery about him in the way that he lived and in the manner of his death that will live and grow after him. He had in him the stuff of which legends are made.

Kennedy skal også ha uttrykt beundring for det nasjonalsosialistiske Tyskland med disse ordene i et brev fra 1937: «Tyskland er ganske enkelt for bra. Det er derfor folk går sammen mot dem, for å beskytte seg selv.» Samme år sa den 20 år gamle Kennedy at de tyske byene «er alle sjarmerende hvilket viser at de nordiske rasene tydelig virker overlegne sine latinske motsetninger».

Nedenfor er en oversettelse av Kennedys tale om «hemmelige samfunn» (secret societies) til American Newspaper Publishers Association på Waldorf-Astoria-hotellet i New York den 27. april 1961:

Bare ordet «hemmelighet» er frastøtende i et fritt og åpent samfunn; vi er som et folk naturlig og historisk motstandere av hemmelige selskap, hemmelige eder og hemmelig forhandlinger. Vi besluttet oss for lenge siden at farene med overdrevet og uberettiget hemmelighold av betydningsfulle fakta sannsynligvis er større enn farene som er fremlagt med å rettferdiggjøre det.

Fortsatt i dag er det lite verdifullt å motarbeide truselen av et hemmelig selskap ved å imitere deres diktatoriske restriksjoner […] Og ingen embetsmann under min administrasjon, om hans rang er høy eller lav, sivil eller militær, skal tolke mine ord her i aften som en unnskyldning for å sensurere nyhetene, for å kvele dissens, for å dekke over våre feilsteg eller tilbakeholde fra pressen og offentligheten de fakta de fortjener å vite.

Det kreves en forandring i innstilling, en forandring i taktikk, en forandring i oppdrag – av regjeringen, av folket, av hver eneste forretningsmann eller arbeidsleder, og av hver eneste nyhetsavis. For vi er motsatt i verden av en monolittisk og brutal konspirasjon som bruker hovedsakelig hemmelige metoder til å utvide sin sfære av innflytelse – på infiltrasjon istedet for invasjon […] på geriljaer om natten istedet for hærer om dagen.

Det er et system som rekrutterer omfattende menneskelige og materielle ressurser til byggingen av tett sammenknyttet, synlig effektiv maskin som kombinerer etterretning- og militære, diplomatiske, økonomiske, vitenskaplige og politiske operasjoner.

Deres forberedelser er hemmeligholdt, ikke publiserte. Deres feilsteg er begravet, ikke rubrikksatt. Deres avvikelser er undertrykket, ikke hyllet. Ingen utgift er kritisert, intet rykte er offentliggjort, ingen hemmelighet er avslørt.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Fjell
Fjell
5 år siden

JFK ble først skutt bakfra – et skudd som også traff guvernøren.
Så ble han skutt forfra – skutt fra åpningen for avløpskummen i fortauskanten på skrå foran bilen. (Er det noen som vil vite mer om dette; gi beskjed.)
Alstså var det en KONSPIRASJON, dvs. en sammensvergelse for å drepe presidenten.

Fjell
Fjell
Svar til  Fjell
5 år siden

Vil legge til følgende: Attentatet ble filmet av én person; dameskredder (((Abraham Zapruder))), som har tjent en formue på filmen… Det ble skutt minst 3 skudd mot presidenten. To av dem traff. Det tredje bommet og James Tague som stod ved jernbaneundergangen, ble truffet av en betongsplint i ansiktet. Den var slått løs av prosjektilet som bommet på presidenten, angivelig fordi det hadde truffet en grein på et tre mellom skytteren oppe i en av bygningene og målet, og dermed fått en ny retning. Et stort antall vitner til drapet har lidd en unaturlig død (les: de fleste av dem… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

JFK var en hederlig hvit mann og derfor ble han ryddet av veien av globalistene.

Fjell
Fjell
5 år siden

President John F. Kennedy (JFK) gjorde 3 ting som var likestilt med å underskrive sin egen dødsdom: 1. Han røpet at han var fast bestemt på å forsøke å hindre Zionistisrael å bli en atomvåpenmakt. 2. Han røpet at han ville nasjonalisere FED. Den «føderale» sentralbanken (les: den jødisk eide og styrte sentralbanken i USA). 3. Han røpet at han ville bekjempe (((den hemmelige, mørke makten))) som terroriserer USA (og verden). Alle disse 3 ‘feilene’ som JFK gjorde, var hver for seg motiv nok for (((dem))) til å myrde ham. Og «dem» under alle tre punktene tilhører den samme satanske… Les mer »

Fjell
Fjell
Svar til  Fjell
5 år siden

Ser jeg skrev feil nummer på presidents JFK’s ordre.
Artikkelforfatteren øverst her skrev det riktig, det var nummer 11110. Lett å huske egentig.

Anton Ulsberg
Anton Ulsberg
4 år siden

Vanunu claims Israel assassinated JFK: https://www.wnd.com/2004/07/25751/

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

En grundig artikkel som belyser den kriminelle terrororganisasjonen CIAs metoder for å likvidere JFK:

http://www.kulturverk.com/2018/11/22/det-som-bur-ute-i-morket/

CIA introduserte begrepet ’’konspirasjonsteoretiker’’ På 1960-tallet for å kunne operere fritt i sammarbeid med sleikerne i regimemediene.

trackback
7 måneder siden

[…] John F. Kennedy blir drept […]