Hjem Nyheter Jonas De Geer intervjuer Pär Öberg om terrorklassifiseringen

Jonas De Geer intervjuer Pär Öberg om terrorklassifiseringen

INTERVJU Den erfarne nasjonalistens intervju av sin venn og USA-utnevnte «globale terrorist» vokser til en grundig og informert samtale om USA, NATO, jødisk makt, globalisme og global bankvirksomhet.

Jonas De Geer til venstre. (Bilde: Motströms). Pär Öberg til høyre (Foto: Nordfront).

På grunn av det amerikanske utenriksdepartementets terrorklassifisering av Den nordiske motstandsbevegelsen og tre av dens ledere for en uke siden, vier den nasjonale podkasten Motströms en ekstra episode til Jonas De Geers intervju med organisasjonens berørte, men samlede riksrådsmedlem, Pär Öberg.

I diskusjonene som oppstår, settes det desperate trekket i forhold til Sveriges medlemskap i den voldsfremmende krigsalliansen NATO og den nå inngåtte DCA-avtalen med den nye verdensordenens falmende supermakt, USA – samt globalistenes opplevde økende behov for å ta i bruk stadig flere og sterkere maktmidler.

De to nasjonalistene konkluderer med at den såkalte terrorklassifiseringen, i likhet med mulige fremtidige forbud mot organisasjoner og ulike meningslover, sikkert kan skape vanskeligheter for Motstandsbevegelsen på kort sikt, ved å komplisere hverdagen til enkeltpersoner, muligens tvinge frem omgrupperinger og skille klinten fra veten – i det lange løp vil den fortsatt mislykkes i sin hensikt.

I den seksti minutter lange diskusjonen konkluderes det blant annet med at:

  • Den nordiske motstandsbevegelsens voldsbruk er begrenset til å reagere på meningsmotstanderes vold for å hindre organisasjonens aktivister i å fremme sitt politiske budskap.
  • Svenske forræderpolitikere har ved å manipulere frem NATO-medlemskap og DCA-avtalen satt en måltavle på hver svenskes rygg.
  • Østersjøen trues med å bli et hotspot i globalistenes etterlengtede verdenskrig.
  • Det er mangel på motstand i Sveriges politiske offentlighet i de virkelig viktige sakene.
  • Folkelig kritikk av globalisme og jødisk makt vokser i hele den vestlige verden.
  • De krigshissende globalistene kaller sine fredselskende kritikere «voldelige».
  • Den nordiske motstandsbevegelsen jobber gjennom sine advokater for å bli fjernet fra USAs terrorliste.