Hjem Nyheter Journalist fikk sparken for islamkritisk Twitter-melding

Journalist fikk sparken for islamkritisk Twitter-melding

2

UTENRIKS En kvinnelig journalist fra den høyre-konservative nyhetssiden Breitbart har fått sparken etter at hun la ut en islamkritisk melding på Twitter som respons på terrorangrepene i Storbritannia.

Det var i forbindelse med terrorangrepet ved London Brigde at den unge Breitbart-journalisten Katie McHugh la ut følgende melding på hennes private Twitter-konto:

Det ville ikke være dødelige terrorangrep i Storbritannia hvis muslimer ikke bodde der. #LondonBridge

Twitter-meldingen førte ikke overraskende til sterke reaksjoner fra politisk korrekte meningsmotstandere, men budskapet viste seg også å være for sterk kost for hennes arbeidsgiver, den høyrekonservative nyhetssiden Breitbart, som valgte å gi McHugh sparken. McHugh har på sin side nektet å beklage budskapet i meldingen eller å be om unnskyldning, og meldingen er fremdeles å finne på hennes Twitter-konto.

Til nettsiden WeSearchr, som har satt i gang en innsamlingskampanje for den nå arbeidsløse journalisten, sier hun:

– Breitbart News sparket en medarbeider for å snakke ærlig om islam og muslimsk innvandring. Hvis det ikke var muslimer i London, ville det ikke være muslimske terrorangrep, punktum. Jeg sa ingenting galt. Som president Donald Trump sier: Hvis vi ikke blir smarte, blir det bare verre.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
trackback
5 år siden

[…] Källa: Journalist fikk sparken for islamkritisk Twitter-melding […]

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

«Sannheten er intet forsvar» heter det når staten anklager revisjonister for å krenke den hellige holohoaxreligionen i diverse show trials, og idag kan en heller ikke ytre faktabaserte oppfatninger om muslimer eller homoer som krenker «politisk korrekthet».