Hjem Nyheter Journalist foreslår: «Politi skal lure hvite ekstremister til å begå forbrytelse, for...

Journalist foreslår: «Politi skal lure hvite ekstremister til å begå forbrytelse, for å kunne fengsle dem»

6

USA En journalist ved nyhetskanalen MSNBC foreslår at FBI skal lure nasjonalister til å begå forbrytelser, for da å kunne sette dem i fengsel.

Jødinnen Katy Tur og tidligere FBI-agent.

Den jødiske journalisten Katy Tur ved TV-kanalen MSNBC diskuterte med en tidligere FBI-ansatt i helgen som var den påståtte økte trussel fra hvite nasjonalister.

Tur sier at hun har rapportert om flere tilfeller der FBI har kontaktet radikale islamister, gitt dem instruksjoner om hvordan man bygger bomber, samt informert om hvor man kan finne materiale til å lage bomber. Dette for senere å kunne gripe disse før de rekker å gjøre noe skade

Katy Tur foreslår videre at politiet bør gjøre det samme mot det hun kaller «hvite ekstremister».

Den tidligere FBI-agenten holder med og anklager blant annet Donald Trump for å bagatellisere radikalisering, samt Fox News for å ikke ta tilstrekkelig avstand fra hvit nasjonalisme.

Politiprovokasjon er forbudt i Norge.

Les også:
Jøder i USA erklærer krig mot hvite: «Skal beseire hvit nasjonalisme innen 2020»
Bernie Sanders lanserer ny anti-hvit kampanjefilm: «Stolt over å være jødisk»
FBI likestiller nå hvite nasjonalister med IS-terrorister
Jødisk leder: – Den hvite rasen eksisterer ikke
Den jødiske kulturmarxisten Noel Ignatiev er død – ville utrydde den hvite rase
Barbara Spectre i nytt prosjekt for skapelsen av en felles jødisk fremtid
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment
Jødisk organisasjon innrømmer at folkeutbyttet er planlagt
Jødisk uro over at hvite begynner å innse at de har blitt dømt til demografisk undergang

6
Delta i debatten

avatar
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
HeimdalSteffen IversenEspenProverbs 26:11Katrine Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Kim Larsen
Kim Larsen

De har jo noe som heter entrapment i amerika og det misbruker de.

https://en.wikipedia.org/wiki/Entrapment

Katrine
Katrine

Bra det er ulovlig i Norge i hvert fall. Men sykt at det er lovlig andre steder, alle med litt sunn fornuft burde være i stand til å se hvor umoralsk det er å i det hele tatt foreslå slike tiltak.

Steffen Iversen
Steffen Iversen

Politi bruker entrapment I Norge. Betew ble utsatt for dette. Politi solgte 50 kg hasj til han, og så arresterte han, men da var mesteparten av hasjen solgt videre.

Så politi fikk den nylig frisatte Betew inn i fengsel igjen.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

Dette er noe alle nasjonalister, om de sitter for seg selv eller deltar i organisert virksomhet, må være klar over; våre fiender og deres løpegutter legger gjerne ut åter for å lokke til uansvarlige handlinger, endog kriminalitet. Så mye som jeg forstår ønsket om og trangen til handling, må vi være ytterst årvåkne, og ikke falle i jødenes honeytraps eller koble ut hjernen før vi engasjerer oss. Da får de jo rett, de som hevder at «høyreekstremister» utgjør den største faren, endog større enn muslimske terrorister.

Espen
Espen

Med tanke på hvilken situasjon globalistene har satt europeere i, masseinnvandring og agenda om folkeutbytte, så er det helt utrolig at ikke flere har gått berserkergang. Men det kommer kanskje i takt med at globalistene provoserer ytterligere, samt innfører ytterligere lover mot ytringsfrihet og politisk frihet.

Heimdal
Heimdal

Dette har man sett lignende tilfeller av også her til lands i form av opprettelser av «private» grupper o.l på bl.a Facebook, som har hatt som formål å lokke til seg og legge til nasjonelle tilhengere, mane fram hatstemning for å få de til å bli «ekstreme», slik at de senere kan arrestere frimodige uttalelser fra de godtroende tilhengerne som «hatkriminalitet» samtidig danner register over individer. Bak disse gruppene står anti-hvite nasjonsfientlige administratorer og sprer ting videre til ulike interesser. Ingenting er nytt, heller ikke i dette landet.