Hjem Nyheter Europa Journalist: Frankrikes president skryter om folkeutbyttet

Journalist: Frankrikes president skryter om folkeutbyttet

2

FRANKRIKE Den franske journalisten Marc Endeweld forteller i et intervju at landets president Emmanuel Macron er besatt av å snakke om folkeutbyttet. Det vil si at hvite franskmenn skal byttes ut med utlendinger.

Det er i et intervju med avisen Valeurs Actuelles at den franske journalisten Marc Endewald avslører at president Emmanuel Macron gjerne snakker om folkeutbyttet når han forteller om innvandring.

Endewald beskriver at Macron er besatt av konseptet med folkeutbytte og at han også i private samtaler bruker begrepet når han prater politikk. Frankrike har lenge vært utsatt for stor masseinnvandring fra Midtøsten og Afrika. Bare i 2017 søkte 100 000 innvandrere om asyl i landet.

Ettersom de fleste familier som innvandrer til Europa får mange flere barn enn hvite mennesker fører masseinnvandringen til slutt til at de hvite europeerne byttes ut med ikke-hvite; det blir et folkeutbytte. Dette er noe som sannsynligvis Macron også er klar over.

Konseptet har lenge blitt avfeiet av regjeringer, media, universiteter og andre for å være en konspirasjonsteori. Nå snakker altså Macron helt åpent om hvordan folkeutbyttet i Frankrike skal gå til.

I Sverige har Filipstad kommune blitt et skremmende eksempel på folkeutbytte i Norden. Kommunens integrasjonsansvarlig Jim Frölander fortalte rett ut om folkeutbyttet under et intervju med SVTs Uppdrag Granskning.

– Vi holder på å bytte befolkning. Det kan man synes hva man vil om, det kommer an på hvordan man er. Men det er bare å konstatere fakta at det faktisk er det vi holder på å gjør og da må vi forholde oss til det, sa Frölander.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjallarhorn
Gjallarhorn
2 år siden

Den indre fiende.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

The Great Reset er ensbetydende med The Great Replacement. Den hvite befolkningen skal erstattes av brune og svarte, og gjennom en blanding av genocid(fysisk utryddelse), og raseblanding/bastardisering av hvite med brune og svarte vil det oppstå en «racial slush» som er lettere å kontrollere takket være lavere intelligens samt total avhengighet av makteliten, der jødene sitter øverst i hierarkiet.