Hjem Nyheter Journalister fikk sparken etter «holocaust»-video

Journalister fikk sparken etter «holocaust»-video

2

JØDISK MAKT Medieselskapet al-Jazira har sparket to medarbeidere som hadde publisert en video om «holocaust» på selskapets arabisktalende kanal.

Foto: AJA+

Det Qatar-baserte medieselskapet al-Jazira har sparket to medarbeidere som hadde publisert en video om «holocaust». Klippet ble publisert i en tweet fra medieselskapets sosiale medier-redaksjon, AJ+.

I filmklippet vises blant annet bilder av påståtte ofre for «holocaust», samtidig som en stemme spør: «Hvorfor er det bare fokus på dem?»

I teksten sammen med klippet i tweeten sto det blant annet: «Gasskamrene drepte millioner jøder, sies det. Men hva er egentlig sannheten om holocaust, og hvordan har sionistbevegelsen slått mynt på den?»

Videoen ble publisert på al-Jaziras arabisktalende kanal, men er nå ifølge britiske The Telegraph slettet. På den engelsktalende kanalen ble det i stedet publisert et intervju med «holocaust»-overlevere.

al-Jazira oppgir at de har avskjediget journalistene for å ha «forminsket og forvrengt holocaust». Selskapet skriver også at filmen ble publisert uten redaksjonell granskning.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Jan-Christopher
Jan-Christopher
3 år siden

Oy vey…

Martin
Martin
3 år siden

Helt utrolig hvordan de luker bort og feier spørsmål uner teppet så fort noen stikker hodet opp av sanden. Har ALDRI sett slike tendenser når noen stiller spørsmål rundt andre historiske hendelser.. bare det viser hvor stor løgn «holocaust» er.
Er det rart folk blir antisemitter?