Hjem Nyheter Jubel blant tyske journalister da tidligere kollega døde

Jubel blant tyske journalister da tidligere kollega døde

TYSKLAND Den tyske innvandringskritiske journalisten Udo Ulfkotte døde forrige fredag, i en alder av 56 år. Nå jubles det på Twitter blant venstreorienterte journalister.

trtrttr
Innvandreren Hatice Ince jubler over journalistens død.

Hatice Ince, en venstreorientert innvandrer som jobber for den tyske avisen Der Spiegel, skriver følgende i et Twitter-innlegg: «Året starter bra. (smilefjes) #Ulfkotte»Til journalisten Julia Rehkopf skriver hun «#udoulfkotte er død. Jeg: Hahahaha! Tid for en snaps!».

Udo Ulfkotte jobbet i mange år for den tyske avisen Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), men gikk siden over til å bli en uavhengig journalist som blant annet skrev artikler for de nasjonal-konservative avisene Junge Freiheit og Kopp-Verlag.

Med sine «politisk ukorrekte» publikasjoner kom han ofte i rampelyset og toppet bestselgerlisten i Der Spiegel en rekke ganger. Han utmerket seg som en skarp kritiker til etablissementet og invasjonen av Europa, og ikke minst ble han kjent for sin avsløring av hvordan løgnmediene opererer.

Den tidligere assisterende redaktøren for Tysklands største avis avslørte i et intervju med Russia Today hvordan CIA og andre etterretningstjenester betaler journalister for å manipulere og plante falske nyheter til publikum – og at de nå forsøker å hisse opp til krig mot Russland.

– Jeg har vært journalist i ca 25 år, og jeg har blitt utdannet til å lyve for å forråde, og for ikke å fortelle sannheten til publikum. Jeg ble støttet av Central Intelligence Agency (CIA), fortalte Udo til Russia Today.

Vel viten om den fare han selv utsatte seg for ved å avsløre disse hemmeligheter, var det frykten for en krig i Europa som førte til hans beslutning om å fortelle sannheten om løgnmedia og hvordan disse er styrt av etterretningstjenester på vegne av globalistene.

Hans bok «Kjøpte Journalister» ble en bestselger i Tyskland, tross det faktum at ingen journalister får lov til å omtale boken hans. Andre bøker av Udo Ulfkotte finner du HER.

– Ingen tysk mainstream-journalist får lov til å omtale min bok. Ellers vil han eller hun få sparken. Så vi har en bestselger nå som ingen tysk journalist får lov til å skrive eller snakke om, fortalte Ulfkotte.

56 år gammel døde han fredag forrige uke. Den offisielle dødsårsaken er hjerteinfarkt.

Kilde:
Former Newspaper Editor Who Exposed CIA Found Dead
«Hahahaha»: Jubel bland tyska journalister när invandringskritisk kollega dör