Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Juleaksjon i Oslo sentrum – Rede 1 delte ut pakker og mat...

Juleaksjon i Oslo sentrum – Rede 1 delte ut pakker og mat til hjemløse

0

MOTSTANDSBEVEGELSEN Aktivister fra Motstandsbevegelsens Rede 1 delte nylig ut varme klær, julegaver og mat til vanskeligstilte og hjemløse i Oslo sentrum.

framside_jul

Aktivister fra Rede 1 gjennomførte lørdag ettermiddag en aksjon i sentrale Oslo for å hjelpe vanskeligstilte nordmenn som har blitt sviktet og forrådt av et system som hverken har evne eller vilje til å hjelpe dem. Et folkefiendtlig system som prioriterer alle andre og alt annet, enn sitt eget folk.

I nasjonalsosialismens og folkefellesskapets ånd ønsket derfor Motstandsbevegelsen å gjøre en innsats for de sosialt utsatte og trengende i hovedstaden. Dels for å gi de en hjelpende hånd og en oppmuntring, på en tid av året som kanskje oppleves som spesielt tung for denne målgruppen, men også for å praktisk belyse organisasjonens nasjonalsosialistiske politikk og visjon for Norden.

Sosialt sikkerhetsnett og allmenn velferd

Akkurat som at staten har et ansvar for å kunne tilby jobb til alle arbeidsføre, skal også staten kunne ta hånd om de som ikke er i stand til å arbeide. De som er syke eller alvorlig skadet, slik at de ikke har muligheten til å arbeide, skal få støtte av samfunnet slik at de har mulighet til å leve et verdig og anstendig liv.

Velferden og det sosiale sikkerhetsnettet skal aldri være et spørsmål om klasse, men skal gjelde for hele folket, uavhengig av inntekt. Et stort budsjett skal også avsettes for at idrett, helse, pleie og omsorg skal kunne holde høyest mulig standard.

Sitat fra “Vår vei” punkt 7. Lese hele teksten HER.

IMAG0037

Aksjonen foregikk i sentrum av Oslo og pågikk i flere timer. I tillegg til å dele ut varme klær og julegaver fikk også de hjemløse, som befant seg utendørs i kulden, servert ribbe og varm suppe, samt gløgg og pepperkaker. Mange hyggelige samtaler ble ført og det var tydelig at aktiviteten ble verdsatt.

Motstandsbevegelsen lover flere lignende aksjoner i fremtiden!

PS! Kameraet håndterte ikke mange timer i kulden så godt, slik at bildekvaliteten er lav. En film fra aktiviteten vil bli publisert senere på Frihetskamp, dersom kvaliteten er av akseptabelt nivå.

Se bilder fra aksjonen nedenfor:

R1-141216-k103-julegaver-01

R1-141216-k103-julegaver-02

Capture1 Capture2 Capture4

IMAG0034 IMAG0030 IMAG0024 IMAG0019 IMAG0032 IMAG0016 IMAG0023 IMAG0017

IMAG0011