Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Juleaksjon i Oslo sentrum

Juleaksjon i Oslo sentrum

30

MOTSTANDSBEVEGELSEN Aktivister og medlemmer fra Rede 1 delte nylig ut varme klær og julemat til vanskeligstilte og hjemløse i Oslo sentrum.

Aktivister fra Rede 1 gjennomførte torsdag kveld en aksjon i sentrale Oslo for å hjelpe vanskeligstilte nordmenn som har blitt sviktet og forrådt av et system som hverken har evne eller vilje til å hjelpe dem. Et folkefiendtlig system som prioriterer alle andre og alt annet, enn sitt eget folk.

I nasjonalsosialismens og folkefellesskapets ånd ønsket derfor Motstandsbevegelsen å gjøre en innsats for de sosialt utsatte og trengende i hovedstaden. Dels for å gi de en hjelpende hånd og en oppmuntring, på en tid av året som kanskje oppleves som spesielt tung for denne målgruppen, men også for å praktisk belyse organisasjonens nasjonalsosialistiske politikk og visjon for Norden.

Sosialt sikkerhetsnett og allmenn velferd

Akkurat som at staten har et ansvar for å kunne tilby jobb til alle arbeidsføre, skal også staten kunne ta hånd om de som ikke er i stand til å arbeide. De som er syke eller alvorlig skadet, slik at de ikke har muligheten til å arbeide, skal få støtte av samfunnet slik at de har mulighet til å leve et verdig og anstendig liv.

Velferden og det sosiale sikkerhetsnettet skal aldri være et spørsmål om klasse, men skal gjelde for hele folket, uavhengig av inntekt. Et stort budsjett skal også avsettes for at idrett, helse, pleie og omsorg skal kunne holde høyest mulig standard.

Sitat fra «Vår vei» punkt 7. Lese hele teksten HER.

Rede 1 hadde på forhånd samlet inn en hel del varme klær, samt gått til innkjøp av varmt undertøy, vanter og luer – som skulle deles ut. Matpakker og varm kaffe ble også tatt med, i tillegg til julemat i form av ribbe og hjemmelagde pepperkaker.

Medlemmene delte seg inn i to grupper som dekket hvert sitt område i sentrum av hovedstaden. Ifølge redesjef Tommy Nyberg så tok det ikke mer enn én time, før alle klærne var utdelt.

– Særlig det varme undertøyet var populært, men også maten var veldig verdsatt. Matpakkene ble enten spist på stedet, eller pakket omsorgsfullt ned i vesker eller ryggsekker.

Nyberg forteller videre at behovet for hjelp til utsatte nordmenn er påtakelig, og meddeler at redet vil gjennomføre en lignende aksjon senere i år.

– Rede 1 vil definitivt gjennomføre en lignende aksjon i begynnelsen av neste år. Vinteren er lang og kald her i Norden, så vi gjør hva vi kan.

Har du varme klær eller annet som du ønsker å donere? Send i så fall en e-post til [email protected]. Alle monner drar!

Se flere bilder nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
30 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Hanne
Hanne
4 år siden

Fantastisk flott gjort, kamerater.

Richard Eide
Richard Eide
4 år siden

Man får alltid en varm følelse i kroppen av å hjelpe andre som virkelig trenger det. Er med neste gang igjen.

Hanne
Hanne
Svar til  Richard Eide
4 år siden

Kjærlighet for folk. Vakkert å kunne gjøre noe for andre. Vi sees neste gang.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
4 år siden

Virkelig et prisverdig tiltak! Takk til alle som bidro!

Man vet aldri … kanskje kan denne aksjonen inspirere de eller så «folkeskye» (ja, med mindre det er valg da …) på ting, og andre folkefiendtlige grupperinger til også å bidra med et aldri så lite håndslag til vanskeligstilte og hjemløse nå i disse juletider?
Det sies at undrenes tid ikke er forbi …

Roar
Roar
4 år siden

Gledelig å se!

Ingvig
Ingvig
4 år siden

Glimrende

Ola Nordmann
Ola Nordmann
4 år siden

Mange Nordmenn har ikke internett. Mange Nordmenn er forlatt av systemet (NAV) stolthet, dårlig behandling. osv. Det er et faktum idag at Mange Nordmenn ikke orker å ha med NAV å gjøre rett og slett fordi de blir behandlet som dritt i EGET ODELS LAND!!! Sånn kan vi faen ikke ha det! Takk til alle dere som har gitt litt av deres overskudd til dårligere materielt stilte Nordmenn, vi er ett folk. Vi skal stille opp for hverandre. La det Naturlige skje, Motstandsbevegelsen skal bli Norges beste og mest direkte humanitære bevegelse for Nordmenn som trenger en utstrekt hand. Heder… Les mer »

Tom Hauge
Tom Hauge
4 år siden

Fantastisk bra. Sann nasjonalsosialisme » folkefellesskap» i praksis

NordenSkjold
NordenSkjold
4 år siden

Ekte soldater hjelper sitt folk i nød. God Jul og godt nytt år, kamerater i NMR.

Ola Dunk
Ola Dunk
4 år siden

Veldig bra! Motstandsbevegelsen er så mye mer enn bare «rasister» som «hater mennesker med feil hudfarge»

Thule
Thule
Svar til  Ola Dunk
4 år siden

Motstandsbevegelsen hater ingen. De som oppholder seg utenfor landegrensene har man ingen formening om. De kan gjøre akkurat som det passer dem. Begrepet «white supremacist» insinuerer at rasene skal befinne seg i samme område, siden de sammenliknes relativt til hverandre. Det eneste hvite ønsker, er å få være i fred, så kan de andre bygge lapskaussamfunnet sitt alene. Det er et ganske annet folk som ønsker å herske over andre. Men de projiserer alltid sitt over på oss.

Xania
Xania
Svar til  Thule
4 år siden

Du fikk minuspoeng av meg. «Motstandsbevegelsen hater ingen.» Hvem er du til å påstå det? «De som oppholder seg utenfor landegrensene har man ingen formening om.» Feil. «De kan gjøre akkurat som det passer dem.» Feil. Begrepet «white supremacist» refererer ikke nødvendigvis til en innstilling ovenfor tilstanden der rasene lever i samme område, det kan vel så mye referere til en oppfatning om at den hvite rasen er overlegen alle andre raser på universell skala. En oppfatning du eventuelt avslører deg selv som tilhenger av, da du kaller andre rasers prestasjoner for «lapskaussamfunn», med mindre du med dette (lapskaus, mye… Les mer »

Thule
Thule
Svar til  Xania
4 år siden

Lapskaussamfunnet ødelegger alle raser, ikke bare den hvite. Afrikanere blir skrøpelige av å være der solen bare skinner en kort tid i løpet av året fordi de ikke lagrer D-vitamin i huden. Hvite er best utstyrt genetisk til å overleve her. Hvite Australiere har rekordhøy forekomst av hudkreft, fordi de ikke er laget for å tåle sterk sol hele året. Dette har vi diskutert mange ganger her inne. Ingen raser er generelt «overlegne», men de er alle konstruert for å leve i sine respektive habitat som de er tildelt av Naturen, Skaperen, Evolusjonen eller hva man vil kalle det. Raseblanding… Les mer »

Xania
Xania
Svar til  Thule
4 år siden

Jeg likte kommentaren din. Er litt hard mot andre nasjonalister noen ganger. Jeg skjønner hva du mener og er enig sånn sett. Men jeg anser at denne «vi rører ikke dem, og de rører ikke oss» -retorikken er kjedelig og upresis. Jeg tror det er mye viktigere å legge vekt på det faktum at nasjonalsosialismen er universell og at vi er positive til samarbeid med andre nasjoner osv. Angående white supremacism så handler det vel også litt om rettferdiggjøring av hvit makt over ikke-hvite folk og land igjennom imperialisme.

Thule
Thule
Svar til  Xania
4 år siden

Jeg er helt enig i at nasjonalsosialismen er universell i prinsipp. I praksis vil den utfolde seg i harmoni med rasesjelen til hvert enkelt folk. Det er det som er så vakkert. Da ser man virkelig hva mangfold er, når hvert folk får utvikle og raffinere det som gjør dem unike og spesielle. Multikulti ødelegger disse aspektene, så argumentasjonen til de som proklamerer «mangfold» er helt bak mål. De oppnår det motsatte.

Xania
Xania
Svar til  Thule
4 år siden

Veldig bra formulert! Det er nettopp dette perspektivet jeg synes vi bør være flinkere til å nå ut til allmennheten med, for fienden gjør alt for å holde denne sannheten skjult. De vil ha splittelse, konflikt og krig, og oppnår det igjennom å skape falske motsetninger og orkestrere fiendskap.

SH
SH
4 år siden

Nydelig gjort kamerater! Kjenner på en enorm stolthet over å ha så flotte og ressurssterke nordmenn her i Norge! Dette er bare et av mange bevis på at vi som ekte nasjonal sosialister ikke er drevet av hat, vi er først og fremst drevet av kjærligheten.

Thule
Thule
4 år siden

Dette knuser løgnen om «forakt for de svake» nok en gang. Men det gjorde jo «Winterhilfswerk» i sin tid også. NS ønsker å hjelpe de svake slik at de blir sterke. Marxismen tilber svakhet og ønsker å gjøre de svake svakere, og de sterke svake, slik at befolkningen blir nøytralisert.

Ronny Bårdsen
Ronny Bårdsen
4 år siden

Veldig bra R1!

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Dette er Nordisk nasjonalsosialisme i praksis.

Vestlandet
Vestlandet
4 år siden

Bra jobba!
Stå på kamerater!

Kedde
Kedde
4 år siden

En vigtig del af kampen!

Mathias
4 år siden

Mycket bra aktion kamrater!

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
4 år siden

Till alla er som bidrog med mat och kläder men av olika anledningar inte kunde delta i aktionen.
Ett stort tack.

-
-
4 år siden

Velferdstiltak under falskt flagg, man blir kvalm av sånt.

Ansgar aryan
Ansgar aryan
Svar til  -
4 år siden

Hvorfor mener du at det er falskt?

Anonym
Anonym
4 år siden

Wow. Dette er imponerende. Jeg vurderer selv å bli medlem, men er redd for at NMR av og til oppfører seg mer som pøbler (har sett videoer med vold, skriking og annen dårlig oppførsel) enn oppriktige nasjonal sosialister. Fortsett slik så får dere snart et nytt medlem. Tror det er mange som tenker som meg.

Grønne
Grønne
Svar til  Anonym
4 år siden

Hva tror du skjer om noen stiller seg i veien for et demonstrasjonstog? Ropes det? Brukes det makt?

Hanne
Hanne
Svar til  Anonym
4 år siden

Selvforsvar er ikke det samme som vold og pøbel oppførsel. Når man blir angrepet med steiner, flasker og tåregass, så står man ikke stille, man forsvarer seg og sine kamerater!

trackback
4 år siden

[…] Ursprungligen publicerat på Frihetskamp. […]