Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Juleaksjon på Sørlandet

Juleaksjon på Sørlandet

AKTIVISME Rede 2 gjennomførte nylig en større juleaksjon på Sørlandet.

Noen dager før julaften gjennomførte Rede 2 en større propaganda-offensiv på Sørlandet. Med spesiallagde bannere ble folket ønsket en god jul – på Motstandsbevegelsens vis.

Første stopp for dagen var Kristiansand hvor bannere ble satt opp ved broer på vei inn til Kristiansand, samt i sentrum av byen. Politiet skal ha vært på plass, men skal ikke ha forstyrret aktiviteten, rapporterer aktivistene som deltok.

Ferden gikk deretter til Sørlandssenteret, som har ekstremt mange besøkende i og med julen. Her ble en banner satt opp på et sted som var godt synlig fra både senteret og fra veien.

Neste stopp Arendal hvor en banner ble satt opp i sentrum. Også her var politiet på plass, men heller ikke her forsøkte de å forstyrre aktivismen. Aksjonen ble avrundet med at bannere ble satt opp ved Grimstad kjøpesenter og i Lillesand sentrum.

Frihetskamp har vært i kontakt med Tommy Olsen for å høre litt om bakgrunnen for aksjonen og hvordan det går i Rede 2.

Hei, Tommy! Kan du fortelle litt om jule-offensiven på Sørlandet?

– Vi ønsket vel å spre litt juleglede til befolkningen, med glimt i øyet og på Motstandsbevegelsens vis, samt med et tydelig politisk budskap.

Herlig! Hvordan går det i Rede 2 om dagen?

– Vi er aktive som aldri før. Det går veldig bra, og det merkes at organisasjonen har vind i seilene om dagen. Vi har store planer for 2018, og om man synes 2017 har vært bra, er det bare å glede seg til neste år.

Har du en beskjed til de som bor på Sørlandet og funderer på å engasjere seg i Motstandsbevegelsen?

– Send en e-post til [email protected] så arrangerer vi et uforpliktende rekrutteringsmøte. Her får du muligheten til å stille spørsmål om organisasjonen og hva det vil si å være medlem eller aktivist.

En siste hilsen til våre lesere?

– God jul og godt nytt kampår!

Frihetskamp takker Tommy Olsen for intervjuet, og vil meddele at en film fra aksjonen er på vei.

Se flere bilder nedenfor: