Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Julebord i Rede 1

Julebord i Rede 1

MOTSTANDSBEVEGELSEN Rede 1 arrangerte nylig julebord for medlemmer og sympatisører av Motstandsbevegelsen.

julebord

Lørdag den 3. desember arrangerte Rede 1 julebord for medlemmer og sympatisører av Motstandsbevegelsen. Planen var  å avholde julebordet på Scandic Park Drammen, men takket være en politimester som bedriver politisk diskriminering og en veik ledelse hos Scandic Park Drammen, ble det i stedet avholdt på Comfort Hotell i Drammen.

Gjestene nøt god service og et stort utvalg av god mat bestående av brødmat og diverse pålegg, variert sjømat og selvfølgelig tradisjonsrik juletallerken – ribbe, pinnekjøtt og medisterkaker med poteter og rotmos.

R1-031216-julebord-02

Et stykke inn i middagen dukket to politimenn opp og spurte resepsjonisten om alt gikk greit for seg. De ble straks avbildet av en av Rede 1s aktivister, som deretter presenterte seg og lurte på hvorfor de var der. Politiet svarte med at det var «rutine» at de gikk innom hoteller for å spørre om alt gikk greit for seg.

R1-031216-julebord-03

Aktivisten ble spurt om hvorfor det ble tatt bilder og hvem som var tilstede, hvor da politiet fikk som svar at det var et julebord i regi av Motstandsbevegelsen, uten å gå i detaljer. Politiet avsluttet med å advare aktivistene om potensielle meningsmotstandere med skumle intensjoner.

R1-031216-julebord-01

Kvelden kunne deretter fortsette uforstyrret og etter et godt måltid og mange interessante samtaler var kvelden offisielt over. Noen tok kvelden og turen hjem, mens andre fortsatte ut på byen der det meldes om en fin kveld hvor de interessante samtalene fortsatte og stemningen var god.

Alt i alt et vellykket julebord!

Ønsker du kontakt med aktivister fra Motstandsbevegelsens Rede 1? Send en e-post til Rede 1 i dag!

Engasjement