Hjem Nasjonal kamp Juleoffensiv i Østfold

Juleoffensiv i Østfold

8

KAMP Aktivister fra Rede 1 har i romjulen gjennomført en større propaganda-offensiv i Østfold.

Østfold

Aktivister fra Rede 1 har i romjulen gjennomført en massiv propaganda-offensiv i Østfold, for å få en reell avslutning på kampåret 2015. En rekke tettsteder og kommuner i Østfold ble avlagt et besøk.

Turen startet i Ørje (Marker kommune) hvor plakater ble satt opp i og omkring sentrum. Deretter gikk ferden videre til Askim (Askim kommune) hvor store mengder plakater og klistremerker ble satt opp i sentrum. Propaganda ble også satt opp ved inngangen til Smaalenes Avis, som tidligere har omtalt Motstandsbevegelsens aksjoner.

Orje2

Etter dette dro aktivistene videre til Trøgstad (Trøgstad kommune), som aldri før har hatt besøk av Motstandsbevegelsen. Også her ble plakater og klistremerker satt opp i og omkring sentrum, samt ved rådhuset.

Neste stopp var Mysen (Eidsberg kommune). Her ble plakater og klistremerker satt opp i sentrum og ved rådhuset.

Mysen2

Siste stopp for dagen var Rakkestad (Rakkestad kommune). Aktivistenes siste plakater ble satt opp i sentrum og ved rådhuset. Klistremerker ble også naturligvis satt opp ved Rakkestad Avis.

Aksjonen ble deretter avsluttet med et velfortjent måltid. Ingen problemer oppstod.

Aktivistene har meddelt Frihetskamp at de ønsker å komme med en utfordring til Motstandsbevegelsens aktivister i øvrige Norge: Kan dere gjennomføre en større aksjon på en kveld i løpet av 2016?

Se flere bilder fra aksjonen nedenfor:

Rakkestad1 Trogstad1 Orje1 Mysen1

Askim2 Askim1

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg