Hjem Nasjonal kamp Media Julius Blomberg talte på Mynttorget i Stockholm

Julius Blomberg talte på Mynttorget i Stockholm

3

NETT-TV Nordfront TV var tilstede da aktivisten Julius Blomberg fra Den nordiske motstandsbevegelsen talte på Mynttorget i Stockholm.

Nordfront TV sendte direkte fra søndagens manifestasjon på Mynttorget i Stockholm der den mangeårige aktivisten Julius Blomberg holdt tale.

Dette er andre gangen en representant for Den nordiske motstandsbevegelsen er invitert som taler til arrangementet som gruppen «Stockholmere for et suverent Sverige» står bak. Forrige gang talte Pär Sjögren om gummiparagrafen hets mot folkegruppe. Temaet for søndagens manifestasjon var meningskorridoren som styrer den politiske diskursen i Sverige.

Se på sendingen:

Vanskeligheter med å se klippet? Prøv å se det på VK. Bruker du mobiltelefon anbefales VK-appen som finnes for Android og iPhone.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tom
Tom
2 år siden

utrolig sterk tale av Blomberg!

Reodor
Reodor
2 år siden

Temmelig idiotisk av motdemonstrantene å ha en banneroll med «Ingen nazister i våre gater», når en av talerne på Mynttorget, Lasse Wilhelmson, faktisk er jøde.

Lasse Wilhelmson er dog en hedersmann. Anbefaler: «Från judisk marxist till svensk nationalist – Lasse Wilhelmsons kamp för det fria ordet», av Palaestra Media. https://youtu.be/bP-irz5_roE

Johan G
Johan G
Svar til  Reodor
2 år siden

Våre motstandere, vet ikke engang om vi egentlig kan kalle dem meningsmotstandere….ettersom de ikke har snøring på hva våre meninger er, hva nasjonalsosialisme er. De er bare motstandere fordi det er «trendy» blant deres latterlige vennegjeng.

Våre motstandere:
https://youtu.be/J0bgJQnyoOU
https://youtu.be/QmPAZJ3ZyJg