Hjem Nasjonal kamp Julius Blombergs tale på Mynttorget i Stockholm

Julius Blombergs tale på Mynttorget i Stockholm

MOTSTANDSBEVEGELSEN Her er Julius Blombergs tale på Mynttorget i Stockholm 10. mars.

https://youtu.be/Oolp4HH-kO0

Ved demonstrasjonen på Mynttorget i Stockholm 10. mars, med parolen «Nå sprenger vi meningskorridoren», var Den nordiske motstandsbevegelsens aktivist Julius Blomberg en av de inviterte talerne. Øvrige talere var Dan Park, Markus AnderssonMårten HernebringLasse WilhelmssonDaniel VagerstamJonas Persson, Fritjof Persson og Lennart Matikainen.

Demonstrasjonen ble arrangert av nettverket Stockholmere for et suverent Sverige, som presenterer seg slik på sin nettside:

Vi fokuserer på den demografiske situasjonen, at Sverige må forlate både EU og FN for å blomstre som suveren nasjon, meningskorridoren og ytringsfriheten, den voksende utryggheten som brer seg ut over landet og problemet med globalismen.

Julius Blomberg holdt en engasjerende tale hvor han ga flere illustrative eksempler fra sitt eget liv på hva som kan bli konsekvensene for innbyggere som protesterer mot globalistenes agenda og som nekter å innordne seg i den smale meningskorridoren i dagens Sverige.

Allerede i innledningen av talen slo Blomberg fast grunnen til sitt sterke engasjement.

Jeg elsker mitt folk, mitt land og kulturen, som mer og mer feilaktig bare refereres til som enten stjålet, barbarisk eller til og med helt og holdent ikke-eksisterende, i følge den snevre maktstrukturen av i dag.

Jeg vil at landet skal styres av folk som faktisk bryr seg om arven våre forfedre kjempet og døde for. Folk som heller setter folkets interesser fremfor globalistenes storfinans. Folk som faktisk setter pris på og kjemper for vår rett til å eksistere snarere enn å gjøre alt i sin makt for å utrydde oss.

Deretter fortalte Blomberg åpenhjertig om hvordan systemet på forskjellige måter har motarbeidet ham selv og Den nordiske motstandsbevegelsen på grunn av deres lovlige kamp for disse idealene. Han fortalte hvordan han mistet jobben og ble stemplet som «en trussel mot rikes sikkerhet», hvordan han ble sveket av fagforeningen og hvordan han ble kastet ut fra leieboerforeningen.

Han tok også opp illustrative eksempler på hvordan regimet har forsøkt å forhindre Motstandsbevegelsen fra å bedrive politisk arbeid gjennom å motarbeide offentlige sammenkomster og få bankene til å nekte såvel bevegelsen som enkeltmedlemmer retten til å håndtere penger og bankkontoer:

Private banker har altså muligheten til å nekte såvel enkeltindivider som politiske grupper å håndtere penger. Private banker har rett til å bestemme hvem som har «riktige» meninger og hvem som skal sages av ved føttene for sitt kjetteri.

Blombergs tale ble avsluttet med en flammende oppfordring til lytterne om å fortsette å stå opp og organisere seg mot meningskorridoren og den vanvittige utviklingen i landet, som i en nær fremtid ikke bare kommer til å ramme Den nordiske motstandsbevegelsen, men alle innbyggere som vil protestere mot systemet. Han avsluttet med ordene:

Vil dere tvinge oss til å kjøre et gladiatorløp i deres meningskorridor uten vinduer, med låste dører – så for all del, la meg komme inn. Men jeg garanterer dere at jeg vil løpe gjennom hver eneste én av deres gladiatorer og sparke inn hver eneste dør av ubekvem sannhet og jeg kommer til å passe på at dere aldri noensinne skal få muligheten til å fengsle mitt folk der igjen! Er det noen her som vil følge med? Nå sprenger vi meningskorridoren!