Hjem Nyheter Kakespørsmålet

Kakespørsmålet

7

HUMOR Hvor lang tid tar det å bake seks millioner småkaker? Se den amerikanske nasjonalisten Nicholas J. Fuentes fundere over kakespørsmålet.

https://www.youtube.com/watch?v=WgN4ipYosPs

Den unge amerikanske populisten og nasjonalisten Nicholas J. Fuentes har de siste dagene fått mye oppmerksomhet i amerikanske medier etter at han ble nektet å delta som tilskuer ved et politisk arrangement for unge konservative holdt av den politiske organisasjonen TPUSA, som blant annet har nære bånd til det republikanske partiet og pro-sionistiske organisasjoner.

Årsaken til at Fuentes, som driver sitt eget politiske show på YouTube kalt America First, ble nektet inngang er fordi han har kritisert en av organisasjonens fremste talspersoner Charlie Kirk for å sette Israels interesser over USA. Han har også kritisert det republikanske partiet og andre såkalte konservative personligheter for å promotere homoseksualitet, liberale verdier, innvandring, og for å prøve legge lokk på debatten om det demografiske folkeutbyttet i USA. Sensuren har dog ført til at mange unge hvite konservative har tatt Fuentes i forsvar og flere har benyttet seg av arrangementets spørrerunde til å konfrontere Kirk og hans meningsfeller for deres folkefiendtlige agenda. En respons som ser ut til å øke i omfang under skoleturneen og som dessuten som har gått viralt i sosiale medier.

Under Fuentes’ TV-show tidligere i år sendte en av seerne inn en svært interessant matematisk gåte: «Hvis det tar én time å steke et parti småkaker, og kakemonsteret har 15 ovner som steker småkaker døgnet rundt i fem år, hvor lang tid vil det ta kakemonsteret å lage seks millioner småkaker?» Her er det noe som ikke henger på greip, svarer 21-åringen før han graver seg dypere ned i kakespørsmålet.

7
Delta i debatten

avatar
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Kim LarsenGrimtonyGunnhildMarius Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Haraldsson
Haraldsson

Vittig. Denne er også bra:
https://youtu.be/D1Y3CDkLBK0

N.S
N.S
Marius
Marius

Holocaust? Never heard of her.

Gunnhild
Gunnhild

Hva i pokker? Dette mattestykket må være feil? Det går ikke opp, må vite. Det er helt umulig at de klarte å bake 6 millioner småkaker med de gitte forutsetningene.
Gunnhild

tony
tony

En ting vinnerne av andre verdenskrig klarte var og bake 6 millioner løgner i ettertid

Grim

Et offer-sionistisk folkeslag med lutherske-helvettes borderline diagnose

Kim

Hehehe morsomt