Hjem Nyheter Kakespørsmålet

Kakespørsmålet

7

HUMOR Hvor lang tid tar det å bake seks millioner småkaker? Se den amerikanske nasjonalisten Nicholas J. Fuentes fundere over kakespørsmålet.

https://www.youtube.com/watch?v=WgN4ipYosPs

Den unge amerikanske populisten og nasjonalisten Nicholas J. Fuentes har de siste dagene fått mye oppmerksomhet i amerikanske medier etter at han ble nektet å delta som tilskuer ved et politisk arrangement for unge konservative holdt av den politiske organisasjonen TPUSA, som blant annet har nære bånd til det republikanske partiet og pro-sionistiske organisasjoner.

Årsaken til at Fuentes, som driver sitt eget politiske show på YouTube kalt America First, ble nektet inngang er fordi han har kritisert en av organisasjonens fremste talspersoner Charlie Kirk for å sette Israels interesser over USA. Han har også kritisert det republikanske partiet og andre såkalte konservative personligheter for å promotere homoseksualitet, liberale verdier, innvandring, og for å prøve legge lokk på debatten om det demografiske folkeutbyttet i USA. Sensuren har dog ført til at mange unge hvite konservative har tatt Fuentes i forsvar og flere har benyttet seg av arrangementets spørrerunde til å konfrontere Kirk og hans meningsfeller for deres folkefiendtlige agenda. En respons som ser ut til å øke i omfang under skoleturneen og som dessuten som har gått viralt i sosiale medier.

Under Fuentes’ TV-show tidligere i år sendte en av seerne inn en svært interessant matematisk gåte: «Hvis det tar én time å steke et parti småkaker, og kakemonsteret har 15 ovner som steker småkaker døgnet rundt i fem år, hvor lang tid vil det ta kakemonsteret å lage seks millioner småkaker?» Her er det noe som ikke henger på greip, svarer 21-åringen før han graver seg dypere ned i kakespørsmålet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Vittig. Denne er også bra:
https://youtu.be/D1Y3CDkLBK0

Marius
Marius
2 år siden

Holocaust? Never heard of her.

Gunnhild
Gunnhild
2 år siden

Hva i pokker? Dette mattestykket må være feil? Det går ikke opp, må vite. Det er helt umulig at de klarte å bake 6 millioner småkaker med de gitte forutsetningene.
Gunnhild

tony
tony
Svar til  Gunnhild
2 år siden

En ting vinnerne av andre verdenskrig klarte var og bake 6 millioner løgner i ettertid

Grim
2 år siden

Et offer-sionistisk folkeslag med lutherske-helvettes borderline diagnose

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Hehehe morsomt