Hjem Annonse Kampanje for ytringsfrihet: Forby ikke Den nordiske motstandsbevegelsen!

Kampanje for ytringsfrihet: Forby ikke Den nordiske motstandsbevegelsen!

12
DEL

YTRINGSFRIHET Det finske politiet vil forby organisasjonen. Nå starter en kampanje for å opplyse folket om dette og for å hjelpe til med å forhindre det.

Det finske politiet har overlevert en begjæring om at de vil forby Den nordiske motstandsbevegelsen. De ønsker ikke å kriminalisere denne sivile politiske organisasjonen fordi den oppfordrer til lovbrudd eller for at menneskene i den har gjort noe ulovlig i egenskap av medlemmer, men for at de mener at Motstandsbevegelsen strider mot «god skikk», hvilket innebærer at man står i konflikt med «tidens retts- og moralbegreper».

Hvem eller hva bestemmer tidens retts- og moralbegreper? Ifølge begjæringen foreslås det for eksempel at det er mot god skikk å ha som mål å forlate EU, å returnere rasefremmede til sine hjemland og å forby folkefiendtlig media.

Selv de som ikke sympatiserer med Motstandsbevegelsen burde være urolige over politiets handling. Hvis det politiserte finske politiet får gjennom sin vilje kan de i fremtiden forby alle politiske opposisjonsgrupper for at de er «mot god skikk», selv om domstolen ikke skulle anse dem for kriminelle organisasjoner. Går forbudet igjennom i Finland finnes det dessuten fare for at vi får se liknende overgrep på ytringsfriheten også i resten av Norden.

Her og nå starter en kampanje i Finland, Norge og Sverige for å opplyse allmennheten om hvordan demokraturet vil kvele ytringsfriheten. For hvis ytringsfriheten forsvinner, hvilke veier står da igjen å gå?

Delta i debatten

12 Innlegg på "Kampanje for ytringsfrihet: Forby ikke Den nordiske motstandsbevegelsen!"

Bli varslet om
avatar
Sorter etter:   nyeste | eldste | flest stemmer

Ta til fornuften kjœre Nordboere og støtt Den Nordiske Motstandsbevegelsen i om ikke annet denne saken.Først hadde vi et demokrati med yttringsfrihet.Nå har vi et demokrati hvor bare de med ‘politisk korrekte’ meninger er beskyttet av yttringsfrihetsloven, hvor de med andre meninger blir trakkasert av politiet med PST som oppdragsgiver.Det neste blir vel antaglig et DIKTATORDEMOKRATI hvor all makt og ‘yttringsfrihet’ ligger hos globalistenes nikkedukker. Se derfor viktigheten i å prøve å støtte det lille som er igjen av yttringsfriheten vi fortsatt har.

Og de kaller seg et demokratisk land? Folk ser ikke ut til å ane hva demokrati er. Men det gjør motstandsbevegelsen. Står godt forklart i det politiske programmet. De burde tatt seg tid til å lese det.

«This petition isn’t available. Either it violated our community guidelines, or the starter removed it»….. Det var nok ikke så lurt å benytte change.org…. Hvorfor ble det i det hele tatt brukt?

Sikkert sensur fra change.org tenker jeg, skal sjekke opp i det.

Helt enig. Forby hele drittorganisasjonen. Med det Hitler og nazi tullet deres ødelegger dere for alle muligheter til rekruttering til virkelig stolt norsk nasjonalfølelse. Dere forstår ikke at dere motarbeider saken med det tullet der. Veldig mange mennesker i landet vårt som deler mange av de samme ideene, men de skyr unna pga det der nazitullet. Litt politisk teft hadde gjort seg.

Tror du våre fiender bryr seg om hvorvidt du betegner deg som nasjonalist eller nasjonalsosialist? Eneste forskjellen er at de ser førstnevnte som et svakhetstegn.

Hva har forresten den såkalte nasjonalismen oppnådd de siste tiårene?

La du fienden diktere spillereglene for din «frihetskamp», så har du en sikker oppskrift for nederlag.

Till førmån før vadå?

Jeg har en mistanke om at ditt innlegg er lite annet enn et forsøk på «splitt og hersk». Hovedgrunnen til det er din påstand om at Motstandsbevegelsen ødelegger for alle muligheter til rekruttering til virkelig stolt norsk nasjonalfølelse. Jeg kan vanskelig se at det ikke heller er tvert i mot: Det at en har en slik «ekstrem» organisasjon baner vei for en mildere versjon av motstandskamp – «Dere er i hvert fall ikke nazier…». Men, kanskje er det ikke et forsøk på «splitt og hersk», men rett og slett et forsøk på å finne en unnskyldning for ikke å bidra… Les mer »

Alternativt förbjud demokrati istället! Ersätt den med meritokrati!

Igjen, jeg fatter ikke at dere ikke ser bristen i deres egen logikk.
Kommer dere til makten er jo ytringsfriheten det første som ryker!

O.T: Jeg ser lite hyllest av DJT for tiden? Var ikke dette et varsel om nye tider?

Igjen; Din påstand er basert på din egen vrangforestilling av nasjonalsosialismen. Du er et produkt av årtider med løgn fra mediene, og fatter dessverre ikke dette.
I et nasjonalsosialistisk samfunn vil det herske mer ytringsfrihet enn hva vi har idag.

Ikke putt ord og påstander i vår munn, vi vet godt selv hva vi mener!

Jeg har i tidligere diskusjoner her fått bekreftet at ved en maktovertakelse så vil både sensur og forbud mot politiske partier trå i kraft. Så da bør dere bli enige om hva dere i så tilfelle egentlig mener først.

wpDiscuz