Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Kampdag i Rede 1: Månedsmøte, offentlig aktivisme og puslete rødinger

Kampdag i Rede 1: Månedsmøte, offentlig aktivisme og puslete rødinger

14

KAMP Rede 1 arrangerte i helgen en fullspekket kampdag med blant annet månedsmøte, offentlig aktivitet, god mat, internkursing, møter og planlegging på skjemaet.

På lørdag arrangerte Rede 1 en fullspekket kampdag. Aktivister, medlemmer og sympatisører kom sammen et sted på Østlandet for sosialt samvær, aktivisme og møtevirksomhet.

Det var en dag med intenst program, som ble innledet med lunsj og sosialt samvær i et av lokalene som redet har til disposisjon. Under måltidet ble det samtalt om alt fra brødmat til «holocaust». Det ble holdt interne møter og kursing i hvordan man skal agere ved polititrakasserier. Det siste er, om ikke det mest hyggelige, likevel noe alle medlemmer av Motstandsbevegelsen må være forberedt på i dagens totalitære samfunn.

Etter den innledende delen av dagen reiste medlemsgruppen av sted til ulike boligfelt for å gjennomføre basisaktivisme med deling av flyveblader til beboerne. Aktivistgruppen reiste til Fredrikstad sentrum for å gjennomføre en offentlig aksjon i Rede 1s favorittby.

I Fredrikstad startet aktiviteten med en ambulerende flyvebladsutdeling gjennom et svært så travelt kjøpesenter. Ferden gikk deretter videre til gågata hvor de spredte seg ut og fortsatte utdelingen til folket.

Selv om været var kjølig med en del vind var tilbakemeldingene veldig positive. Mange tok imot flyveblad og det var mye ungdom ute. De fleste som ikke ville ha sa høflig nei takk, uten å lage oppstyr. Unntaket som bekreftet regelen denne dagen kom i form av et kvinnemenneske, som etter en diskusjon med en av aktivistene forsøkte å stjele kameraet fra vår fotograf. Kvinnen ble umiddelbart irettesatt og gikk derifra for å ringe politiet, som senere skulle dukke opp.

Etter halvannen time, da aktivistene bevegde seg mot et nytt sted i byen for å fortsette aktiviteten, oppdaget de at en gruppe rødinger fulgte etter mens de forsøkte å maskere seg. Aktivistene konfronterte rødingene, som med mislykket maskering nå bare ville prate. På dette tidspunktet dukket også politiet opp, i forbindelse med det tidligere forsøket på kameratyveri.

Kvinnen hadde imidlertid fortalt at det var aktivistene som hadde forsøkt å ta hennes telefon, og det var derfor politiet var der. Aktivistene kunne dog dokumentere at dette ikke var tilfellet, og politiet nøyde seg med å trakassere aktivistene og kontrollere deres ID. Politiet ble spesielt opprørt over at en av aktivistene kalte rødingpakket for «pakk», og gjennomførte så klart ingen ID-sjekk av disse.

Rødingpakk og politi. Trykk for å forstørre.

Etter at aktiviteten var over reiste aktivistene tilbake til lokalet for å fortsette månedsmøtet med en velsmakende middag. Det ble også delt ut propaganda til medlemmer og aktivister før måneden som var gått og fremtidige planer ble diskutert og kampdagen offisielt ble avsluttet.

Dette var et veldig hyggelig arrangement med puslete rødinger, latterlig politi og gode kamerater, som vil bli et fast innslag i Rede 1 fremover. Vel møtt neste gang!

Engasjér deg i kampen for vårt folk! Søk om medlemskap i Den nordiske motstandsbevegelsen i dag!

Se flere bilder fra dagen:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
14 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Øystein
Øystein
2 år siden

Vi rykker stadig fremover!
Kjempebra jobbet rede 1!
Pen artikkel, herligt å se når nasjonalsosialister samles og står frem.

Ingvig
Ingvig
2 år siden

Supert 🙂

Kristian Niss
Kristian Niss
2 år siden

The red in the blue jacket, covering his face, as 95% of politicians aggressively support his political positions.

Tells you everything you need to know about what kind of character these people possess.

Reodor
Reodor
Svar til  Kristian Niss
2 år siden

That Cuck is probably an agent from the Norwegian Regime Police (PST).

Reodor
Reodor
2 år siden

Tenk så stakkarslig det må være å utgi seg for å være ’’radikal’’ og ’’opposisjonell’’ når man bokstavelig talt kan dirigere politiet ute på gaten til å drive med politisk trakassering og ID-sjekk av folk man ikke liker.

Skulle heller ikke forundre meg om samtlige av de avbildede regimevennlige ’’raddisene’’ står på lønningslista til PST.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Meget bra =)

Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Bra jobbet

Trygve
Trygve
2 år siden

Dere skriver så pompøst, så «voldsomt». Vil anbefale at dere slutter med det, for det skaper bare avstand og litt latter fra de som popper innom her. Slutt og å kalle avdelingene deres for rede. Det er fugler som har rede. Digg om dere hadde gjort noe annet enn å gå livredde rundt i byggefelt i grisgrendte strøk på nattestid og hengt opp klistremerker – livredde for å vise hvem dere er. Jeg ga meg med klistremerker seint barneskole/tidlig ungdomskole. Send meg flagg, brosjyrer og folk, så kan vi i fellesskap ha en stand på Torgallmenningen i Bergen på høylys… Les mer »

Trygve
Trygve
Svar til  Trygve
2 år siden

Ingen som tør være med, men bare tør å trykke tommel ned bak en lukket profil her på nettet? Det kaller jeg pinglete. Kom igjen – Dere er fan tøffere enn dette

Angrvadil
Angrvadil
Svar til  Trygve
2 år siden

Det er vel bare å melde seg inn det. Har da sett at Bergen avdelingen har offentlige aktivismer på dagen

Trygve
Trygve
Svar til  Angrvadil
2 år siden

Er innmeldt jeg

Angrvadil
Angrvadil
Svar til  Trygve
2 år siden

Du må søke medlemskap som aktivist

Hanne
Hanne
Svar til  Trygve
2 år siden

Det var voldsomt så negativ du er. Spiller ikke noe rolle når på døgnet man henger opp eller deler ut propaganda. Viktigste er at det kommer ut til folket. Og nå er det heller ikke slik at noen forsøker å gjemme seg. De aller fleste som ønsker å være offentlig er det, og andre kan ikke. Det er opp til hver og enkel. Og ingenting av det er noe galt syntes jeg. Om du er medlem eller aktiv innen organisasjonen, burde du faktiskt forandre holdningen din litt. Alle som deltar og gjør ting er HELTER. Uansett hva de enn gjør.… Les mer »

Hanne
Hanne
2 år siden

Fantastiske mennesker.