Hjem Nasjonal kamp Kampdag i Sverige

Kampdag i Sverige

KAMP: Aktivister fra Motstandsbevegelsen gjennomførte lørdag flere offentlige aksjoner i Flen i Sverige. En hysterisk person ble satt på plass, da hun forsøkte å sabotere gjennom å blant annet stjele propaganda.

flen-front_ny

Lørdag ettermiddag inntok aktivister fra Den nordiske motstandsbevegelsen byen Flen i Sverige for å spre det nasjonalsosialistiske budskapet. I tillegg til organisasjonens flyveblader hadde man tatt med faner og en stor banner med teksten «Nasjonalsosialistisk sone».

Dagens aktiviteter begynte med en tale utenfor Migrationsverkets förvar, hvor innvandrere som venter på å bli sendt ut av landet sitter i varetekt.

Flen1_ny

Talen rettet seg blant annet til de ansatte ved Migrationsverket (Utlendingsdirektoratet), og man spurte hvordan de ser på sin egen og det svenske folkets fremtid:

Jeg vil stille et konkret spørsmål til dere hvite ansatte der inne på Migrationsverket. Dere som kan lese statistikken og forstår grunnleggende matematikk. Hvordan vil dere at fremtiden skal se ut for dere selv og deres hvite barn?

Etter talen gikk ferden til de mer sentrale delene av byen, for å dele ut flyveblader og føre diskusjoner med befolkningen. Ifølge en av aktivistene på plass, skal tilbakemeldingene fra personer på gaten ha vært veldig positiv.

Flen2_ny

Aktivisten fortalte at det dog fantes unntak. En gal kvinne lagde leven og forsøkte å vigle opp tilfeldige forbigående mot Motstandsbevegelsens aktivister, noe hun ikke lyktes med. Derimot ble hun fysisk satt på plass, da hun forsøkte å gå til angrep og stjele flyveblader fra en aktivist.

Flen3_ny

Se film fra aksjonen nedenfor: