Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Kampen fortsetter for fullt i Rede 3 – to offensiver på kort...

Kampen fortsetter for fullt i Rede 3 – to offensiver på kort tid

4

AKTIVISME Arbeidet med kampanjen «Revolusjon – NÅ!» fortsetter for fullt i Rede 3 som nylig har gjennomført to større offensiver.

Aktivister fra Rede 3 har gjennomført to større offensiver den siste tiden. Den første langs Bjørgevegen og ved Bildøy videregående skole, og den andre på Hetlevik i Askøy kommune. Aksjonene er et ledd i kampanjen «Revolusjon – NÅ!» hvis mål blant annet er å radikalisere og organisere norsk ungdom i motstandskampen.

Langs Bjørgevegen og ved Bildøy videregående skole ble det satt opp store mengder propaganda i form av plakater, stolpeplakater og klistremerker.

På Hetlevik i Askøy kommune ble det delt ut store mengder flyveblader i kombinasjon med at klistremerker og stolpeplakater ble satt opp. Dagen ble avsluttet med sosialt samvær og ideologiske og kamprelaterte diskusjoner.

Se flere bilder nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Nordboer
Nordboer
2 år siden

Bra jobbet Rede 3! Høres ut som en hyggelig avslutning på en god kampdag.

Nordmann
Nordmann
2 år siden

Stopp folkeutbytte!

Audhild Østgård
Audhild Østgård
2 år siden

Alle med eget gangsyn i behold VET nå at krigs-«guden» spiller ut sine brikker på begge sider av den fiktive demarkasjonslinjen! Akkurat nå er det viktig å observere løgnene som presenteres av lakeiene «herren» har i sin portefølje! De er ikke få! I kvantitet er dog folket i stort overtall! Krigsherren frykter «over-talligheten» og ofrer dem mer enn gjerne! Hvorfor skulle ellers konsentrasjonsevnen og vår logiske sans være kuppet og satt under en type «Mind-control»? Menneskene/sivilbefolkningen betyr intet annet enn nødvendig «rusk i maskineriet» for disse entitetene! Nå er det snart vår tur til å bli ofret…liggende midt i skvisen… Les mer »

trackback
2 år siden

[…] Kampen fortsetter for fullt i Rede 3 […]