Hjem Nasjonal kamp Aktivisme – Kampen krever mer enn ord!

– Kampen krever mer enn ord!

3

MOTSTANDSBEVEGELSEN Her kommer en oppsummering av november måned.

November måned er overstått, og det er atter igjen på tide med en oppsummering av måneden som har gått, og personlig kan jeg ikke finne en mer passende beskrivelse enn det gamle organisasjonsmottoet: Kampen krever mer enn ord!

November er nemlig den måneden da både sionistene og systemet trappet opp hetsen og løgnene mot Den nordiske motstandsbevegelsen i Norge. Det er måneden der organisasjonens aktivister har blitt uthengt av løgnmedia, og det er måneden da vi offisielt ble forbudt i Finland.

Men det er også måneden da vi har protestert Norden rundt mot organisasjonsforbudet i Finland. Det er måneden da vi har arrangert en blitz-demonstrasjon i Jönköping, og ikke minst så er det måneden da vi har banket AFA-pakket både gule og blå i Oslo, Stockholm og Göteborg. Med andre ord: En fantastisk måned i kampens tegn! 

Men nok snakk, la oss komme til saken!

Blitz-demonstrasjon i Nyköping

November måned ble innledet på storslagent vis med en blitz-demonstrasjon (ikke-utlyst demonstrasjon) i den svenske byen Nyköping. På plass ble det holdt tale av Motstandsbevegelsens leder, Simon Lindberg.

– Vi er Den nordiske motstandsbevegelsen, vi har vilje av stål, hjerte av gull og vi gir oss aldri; vi skal knuse systemet og redde vårt folk, koste hva det koste vil, avsluttet Simon Lindberg talen med.

Rundt 70 aktivister deltok og demonstrasjonen var en stor suksess. Politiet var også svært tilbaketrukne og passive denne dagen, da de ikke hadde rukket å mobilisere tilstrekkelig for å trakassere – som de ellers gjør når demonstrasjonene er utlyst på forhånd.

Les mer om demonstrasjonen:

Se film fra demonstrasjonen:

Stor-offensiver i Rede 3

Aktivister fra Rede 3 gjennomførte i begynnelsen av november to stor-offensiver i bergensområdet. Den første var langs Bjørgevegen og ved Bildøy videregående skole, mens den andre var på Hetlevik i Askøy kommune.

Aksjonene ble gjennomført som et ledd i den pågående kampanjen «Revolusjon – NÅ!» hvis mål blant annet er å radikalisere og organisere norsk ungdom i frihetskampen. Store mengder propaganda ble satt opp begge steder, og rundet av med sosialt samvær med ideologiske diskusjoner.

Les mer nedenfor:

(((Antirasistisk Senter))) publiserer rapport om «nazister»

Det var i midten av november at den folkefiendtlige organisasjonen Antirasistisk Senter slapp en såkalt rapport om «nazister» i Norge. Rapporten var forfattet av Mohammad Shoaib Sultan og mest plass ble naturligvis viet til Den nordiske motstandsbevegelsen.

Hva gjelder innholdet i rapporten, var det som forventet en salig blanding av grove løgner og absurde påstander. Én eller flere personer (ikke fra Motstandsbevegelsen) kontaktet også advokat som følge av påstander som ble fremmet i rapporten, noe som medførte at rapporten kort tid etter publisering ble trukket tilbake.

Selv ble jeg kontaktet av en rekke journalister, som ville ha kommentarer til noen av påstandene som ble fremmet i rapporten. Dette medførte at jeg skrev en lengre kommentar til rapporten hvor jeg tok for meg de groveste løgnene.

Les kommentaren:

Kreativ aksjon foran det finske parlamentet

Den 17. november gjennomførte finske motstandsmenn en kreativ aksjon utenfor det finske parlamentet. Med en neonlysende banner gjorde aktivistene reklame for nettstedet Vastarinta.com – til stor glede for nysgjerrige forbipasserende.

Se film nedenfor:

Konfrontasjon i Oslo

Den 25. november deltok aktivister og medlemmer fra Motstandsbevegelsens Rede 1 på en demonstrasjon utenfor Stortinget for å protestere mot norske forræderpolitikeres utlyste signering av FNs folkemordsavtale.

Etter demonstrasjonen var ferdig, og aktivistene var på vei hjem, ble de angrepet bakfra av en gruppe AFA-medlemmer som skrek og gikk til fysisk angrep. Gleden ble dog kortvarig for AFA-pakket, som endte opp med å få regelrett grisebank – før politiet kom til deres unnsetning.

Les/hør mer om konfrontasjonen nedenfor:

Se film fra hendelsen:

Eläköön Vastarintaliike!

Den 27. november gjennomførte Den nordiske motstandsbevegelsen over 60 aksjoner rundt om i Norden. Dette i anledning at forbudet mot organisasjonens finske gren trådte i kraft den dagen.

Det var den 27. september at Åbo lagmannsrett fastslo at Motstandsbevegelsens finske gren offisielt skulle forbys, da organisasjonen ifølge retten brøt mot «god skikk».

Utover offentlige aksjoner utenfor de finske ambassadene i Stockholm, Oslo, København og Reykjavik – ble det gjennomført propaganda aksjoner over hele Norden – for å opplyse det nordiske folket om at kampen fortsetter.

Les mer om aksjonene:

  • Forbudet trer i kraft
  • Motstandsbevegelsen protesterte utenfor Finlands ambassade i Oslo
  • Protestaksjon utenfor Finlands ambassade i Stockholm
  • Over 60 aksjoner rundt om i Norden for Finlands sak

Se film fra de offentlige aksjonene nedenfor:

Kampen fortsetter!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=125&v=UM1VAmMoB_E

Filmen ovenfor ble publisert den 28. november, dagen etter organisasjonsforbudet trådte i kraft i Finland. Den er for meg et perfekt eksempel på den revolusjonære ånden, den fanatiske kampmoralen og den enestående offerviljen som råder i Den nordiske motstandsbevegelsen. Intet offer er for stort, når det kommer til kampen for vårt folks overlevelse og frihet.

Vi er i skrivende stund seks dager inn i desember. 2018 nærmer seg slutten og det er snaue tre uker igjen til vi kan ønske et nytt kampår velkommen. Dette vil således være min sist månedsrapport for i år, da neste rapport vil være en årsoppsummering for hele 2018. På gjensyn om én måned!

Gjør rett – frykt intet!

aktivist

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Revolusjonæren
Revolusjonæren
2 år siden

Veldig bra oppsummert! En fantastisk måned for Motstandsbevegelsen. At systemet gjør alt hva de makter for å motarbeide oss, viser at vi er på rett vei.

Leve Motstandsbevegelsen!

Harald
Harald
2 år siden

Handlingens menn!

Einar
Einar
2 år siden

«Faen er vitsen med å sette opp plakater, huff ork, demonstrasjoner er nyttesløst, kampen er tapt, forsvare seg tar seg så dårlig ut i fiendemedia, faen, så redd for jobben min, dama blir så sur, vil heller spille rollespill i skogen eller sitte komfortabelt foran tvn med en chipspose» Slik lyder usslingen som velger å se en annen vei og forbli passiv, mens vårt folks fremtid raseres. The wall of shame venter!