Hjem Nyheter Kamper brøt ut utenfor pedofilarrangement

Kamper brøt ut utenfor pedofilarrangement

USA Kamper brøt ut i Oregon i forbindelse med et LHBTQP-arrangement der en 11 år gammel jente skulle stilles ut for betalende gjester.

Illustrasjonsfoto. Foto: Den nordiske motstandsbevegelsen.

Det var i Eugene i Oregon sist søndag, utenfor Old Nick’s Pub som sies å være oppkalt etter Satan, at væpnede demonstranter barket sammen etter avsløringer om at det skulle avholdes et såkalt «dragarrangement». Ei 11 år gammel jente skulle stilles ut til betalende kunder og utgis for å være en gutt i jenteklær.

Jenta, som i miljøet går under kodenavnet Vanellope Craving, skal være et tilbakevendende innslag ved pedofilbaren, og voksne menn sender henne ofte penger via betalingstjenestene CashApp og Venmo. Kelsey Meta Boren, alias Alwaiz Craving, er en 31 år gammel tidligere assistentlærer ved Veneta barneskole og omtaler seg som jentas «dragmamma». Hun ble i august pågrepet for produksjon av barneporno og ble suspendert fra sin stilling. Hun er nå varetektsfengslet siktet for tre seksualforbrytelser mot barn.

Arrangementet utløste massive protester fra innbyggere i Oregon, som holdt opp plakater med «Redd barna våre» utenfor «pedofilbaren». På den andre siden hadde den venstreekstreme og jødiske terrororganisasjonen Antifa mobilisert seg for å forsvare det pedofile arrangementet, og de hadde på forhånd bedt om donasjoner for å dekke kausjonen til de av deres medlemmer som eventuelt måtte pådra seg siktelser. Det ble kastet steiner og andre gjenstander i alle retninger og minst en skadd person ble fraktet til sykehus. Ingen er så langt pågrepet etter protestene.

Den 11 år gamle jenta entret ikke scenen som planlagt.

Se bilder fra hendelsen her.