Hjem Nasjonal kamp Kamphelg på Østlandet

Kamphelg på Østlandet

 KAMP  Aktivister fra Motstandsbevegelsens Rede 1 gjennomførte i helgen en rekke aktiviteter. I tillegg til hyttetur med friluftsliv og ideologisk skolering – ble det utført omfattende aktivisme i to byer.

Kamphelg-640

Motstandsbevegelsens Rede 1 (Østlandet) ekspanderer og tiltrekker seg stadig nye medlemmer, og i helgen gikk redets første kamphelg av stabelen. På skjemaet stod blant annet hyttetur, friluftsliv og aktivisme.

Fredag

Samtlige påmeldte aktivister møtte fredag ettermiddag opp til det på forhånd avtalte møtestedet. Redeleder gikk igjennom helgens skjema, og ferden gikk så til Ski hvor det var planlagt å gjennomføre aktivisme.

DSCN0049

På plass i Ski ble sentrumsområdet bombardert med Motstandsbevegelsens propaganda. Store mengder av klistremerkene «Refugees not welcome» ble også satt opp. Disse er en del av en pågående europeisk kampanje mot masseinnvandring, som Motstandsbevegelsen gledelig deltar i. Ingen problemer oppstod, og aksjonen ble avsluttet etter et par timers aktivisme.

Etter aktivismen, gikk ferden videre til en av aktivistenes hytte. Her ble det inntatt et godt måltid, før kvelden ble avrundet med ideologiske og kamprelaterte diskusjoner.

Lørdag

Etter en god natts søvn og en velsmakende frokost, var samtlige aktivister klare for lørdagens oppgaver og utfordringer. I løpet av formiddagen ble det utført hardt fysisk arbeide, og på ettermiddagen friluftsaktiviteter. Kvelden ble satt av til ideologiske diskusjoner, samt planlegging av fremtidige aksjoner og samlinger i Rede 1s regi.

Skogstur

Søndag

Søndag morgen, etter en god frokost, var det igjen tid for aktivisme. Deltakerne gjorde rent hytten og pakket ned sine saker, og ferden gikk så videre til Moss.

Store menger av Motstandsbevegelsens klistremerker, samt «Refugees not welcome»-klistremerkene ble satt opp. Og etter noen timers problemfri aktivisme, ble aksjonen avrundet. Ferden gikk så videre til det opprinnelige møtestedet hvor helgens arrangement offisielt ble avsluttet.

DSCN0092

En flott helg i kampens tegn!

Bor du på Østlandet og ønsker å engasjere deg i Den nordiske motstandsbevegelsen? Ta kontakt med Rede 1 i dag!

Se flere bilder fra Rede 1s kamphelg nedenfor:

Ski:

DSCN0038 DSCN0039 DSCN0040 DSCN0046 DSCN0047 DSCN0049 DSCN0057 DSCN0062

Moss:

DSCN0077 DSCN0092 DSCN0107 DSCN0114 DSCN0123 DSCN0130 DSCN0133 DSCN0140