Hjem Nasjonal kamp Kamphelg på Sørlandet

Kamphelg på Sørlandet

MOTSTANDSBEVEGELSEN: Rede 2 arrangerte i helgen en rekke aktiviteter for Sørlandets aktivister og støttemedlemmer. Blant annet ble en omfattende sperrebåndsaksjon utført i Kristiansand sentrum.

Kristiansand-Front_ny

Motstandsbevegelsens Rede 2 (Sørlandet) ekspanderer og er stadig mer aktive. I helgen gikk redets første kamphelg av stabelen, med en rekke ulike aktiviteter som middager, møter og ulike former for aktivisme.

Lørdag
Ved oppmøte gikk de ansvarlige igjennom helgens program. Først ut var et planleggingsmøte hvor man blant annet diskuterte fremtidige aksjoner, kommende regionale og nordiske sammenkomster, samt retningslinjer for rekruttering av nye personer.

Med møtet vel overstått dro en del av aktivistene ut for å spre propaganda, mens andre ble igjen for å gjøre i stand kveldens måltid.

SAM_0146_ny

Da medlemmene kom tilbake fra vel utført aktivisme, var det tid for å innta et felles måltid. Etter god mat og drikke, ble resten av kvelden benyttet til fri diskusjon om alt i fra ideologi til historie.

Søndag
Søndagen var det tid for helgens mest omfattende aktivitet – en storstilt sperrebåndsaksjon i Kristiansand sentrum. Med sperrebånd og plakater, ble majoriteten av lokalene til Kristiansands norskfiendtlige partier sperret av. Kristiansands rådhus og Frimurerlosjen ble også avlagt et besøk.

En vellykket helg i kampens tegn!

Se bilder nedenfor:

Fremskrittspartiet.
Fremskrittspartiet.
Frimurerlosjen.
Frimurerlosjen.
Høyre.
Høyre.
Kristelig folkeparti.
Kristelig folkeparti.
Kristiansand rådhus.
Kristiansand rådhus.
Rødt.
Rødt.
Senterpartiet.
Senterpartiet.
Sosialistisk venstreparti.
Sosialistisk venstreparti.
Venstre.
Venstre.

Bor du på Sørlandet og ønsker å engasjere deg i Motstandsbevegelsen? Ta kontakt med Rede 2 i dag!