Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Kamphelg på Østlandet

Kamphelg på Østlandet

11

MOTSTANDSBEVEGELSEN Rede 1 arrangerte i helgen en fullspekket kamphelg med både offentlig aktivisme og foredrag på skjemaet.

Motstandsbevegelsens Rede 1 arrangerte i helgen en kamphelg på Østlandet. Et flott lokale var leid for anledningen, og på skjemaet stod blant annet offentlig aktivisme og foredrag. I tillegg til norske aktivister, var også aktivister fra Rede 2 og Rede 5 i Sverige invitert.

Det offisielle arrangementet startet ikke før lørdag morgen, men ettersom en del hadde lang reisevei, var det mange som ankom allerede fredag kveld. God kveldsmat ble da servert, og de fleste tok kvelden ganske tidlig for å være uthvilt til lørdagen.

Etter en solid frokost og hyggelige samtaler med kamerater man ikke hadde truffet på lenge, gikk ferden til Lillehammer hvor det skulle holdes en offentlig aktivitet.

Motstandsbevegelsen inntok Lillehammer

På plass i gågaten i Lillehammer stilte aktivistene opp med faner og flyveblader ble flittig delt ut. Lillehammer sentrum var denne dagen fullpakket med mennesker. Antageligvis var det mange som hadde lagt påskeferien sin til Lillehammer.

Foruten om visse som ble fryktelig opprørt over organisasjonens tilstedeværelse, var de aller fleste tilbakemeldingene positive. De som ble mest opprørt har dessuten vist seg å være politiske meningsmotstandere, så at de mislikte budskapet var kanskje ikke så uventet.

Politiet dukket opp etter cirka 30 minutter og begynte umiddelbart å gjennomføre en ID-kontroll på aktivistene, samtidig som de fotograferte og filmet. Politiet observerte at aktivistene hadde med en megafon og sa til redesjef Tommy Nyberg, som var ansvarlig for aktiviteten, at dersom denne ble benyttet, så ville politiet klassifisere aktiviteten som en «ulovlig demonstrasjon».

Den opprinnelige planen var at lederen for Motstandsbevegelsen i Norge, Haakon Forwald, skulle holde en kortere tale om globalismen, men med tanke på politiets uttalelse besluttet man å hoppe over dette, denne gangen. Frihetskamp gjengir i stedet her utvalgte utdrag fra talen:

Vi er Den nordiske motstandsbevegelsen – Nordens største og mest aktive nasjonalsosialistiske kamporganisasjon. Vi er mange på plass her i dag, og jeg vil anbefale at dere tar del av flyvebladene vi deler ut og tar kontakt med av våre representanter dersom dere har spørsmål om organisasjonen eller vår politikk. Dere kan også besøke vår nettside Frihetskamp.net.

Flyvebladet vi i dag deler ut bærer tittelen «Ta tilbake makten fra globalistene!» og er en del av en pågående kampanje.

Globalistene er en liten klikk mennesker som gjennom sin kontroll av verdens pengestrømmer har kjøpt seg til enorm makt og innflytelse. En del av denne makten innebærer eierskap, kontroll eller sterk innflytelse over blant annet massemedia, underholdningsindustri, akademia, politiske partier, lobbygrupper og interesseorganisasjoner.

Gjennom sine kanaler motarbeider de alt som kan true deres maktstruktur, som da inkluderer etniske homogene hvite nasjoner, og særskilt de nordiske. Samtlige globalister arbeider derfor for flerkultur og masseinnvandring, men også for andre samfunns- og kulturoppløsende idéstrømninger som liberalisme og norm- og moraloppløsende kulturmarxisme.

For å sikre vårt folks overlevelse, frihet og selvstendighet, er det av ytterste viktighet at vi knuser globalistenes lenker og frigjør oss fra disse tyranner og det moderne globale slaveri. 

Da samtlige var tomme for flyveblader rundet man av aktiviteten, og ferden gikk deretter til hoppbakken hvor OL-fakkelen ble tent i 1994. Samtlige som hadde deltatt i den offentlige aktiviteten stilte der opp for et gruppefotografi med faner.

Middag og foredrag

Turen gikk så tilbake til lokalet hvor det ble servert en sårt trengt middag i form av hjemmelaget lapskaus med flatbrød. Etter maten var inntatt var det flere som benyttet anledningen til å strekke litt på bena, mens andre valgte å forsøke å få seg litt hvile.

Neste punkt på skjemaet var et foredrag med Pär Öberg som hadde temaet «Årsaken til våre problemer». Foredraget omhandlet de underliggende problemene som Norden står overfor, og hva de direkte konsekvensene av disse problemene er. Öberg gikk blant annet inn på bankene og bankierene, Kalergiplanen, dagens EU og EØS.

Öberg påpekte det faktum at det hverken er islamister eller jihadister som styrer verdens pengestrømmer eller kontrollerer media, men snarere sionister og globalister. At subersive krefter forsøker å styre opposisjonen mot en liten del av problemet, som f.eks. islamisme, er et taktisk grep fienden benytter for å splitte og svekke opposisjonen.

Avslutningsvis slo Öberg fast at man gjennom å organisere seg i en oppriktig og målbevisst organisasjon, som peker på hovedproblemet, på alvor kan gjøre en forskjell. Som ikke-organisert og med svevende målsetninger, oppnås lite eller ingenting. Organiserer man seg derimot og kjemper målbevisst sammen med andre likesinnede, kan fienden styrtes og friheten vinnes.

Foredraget ble svært godt mottatt og ble rundet av med spørsmål fra publikum. Resten av kvelden benyttet deltakerne til sosial hygge. Helgen ble rundet av søndag morgen, med en god frokost. Alt i alt en svært vellykket helg i kampens tegn!

PS! En lengre bildereportasje vil bli publisert tirsdag ettermiddag.

Engasjement

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
11 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Andreas
Andreas
5 år siden

det var en veldig bra helg!

Norrøn
Norrøn
5 år siden

God helg med mange fine stunder! ?

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Her passer det med den gode gamle OL-floka:)

https://youtu.be/Z5uQP6MEmYA

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Kjekt å møte nye og gamle kamerater og få besøke en ny by jeg aldri har vært i før.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
5 år siden

All ære til dere som står i fremste linje og kjemper for folkets ve og vel. Jeg er dypt takknemlig!

Jan-C. Pedersen
Jan-C. Pedersen
5 år siden

Takk for en flott helg kamerater og vi sees snart igjen. Hell Seger!

Motstandsmann
Motstandsmann
5 år siden

Fantastisk! Norden reiser seg!

Hill Seier!

Sunnmøring
Sunnmøring
5 år siden

Motiverande!

Vibecke
Vibecke
5 år siden

Herlig! Stå på!

Ida
Ida
5 år siden

Takk for en bra helg!

trackback
5 år siden

[…] Materialet till filmen kommer från den kamphelg som Nordiska motståndsrörelsen arrangerade i norska Lillehammer förra helgen. […]