Hjem Nyheter «Kan føre til vold og drap» å kalle barn for gutter og...

«Kan føre til vold og drap» å kalle barn for gutter og jenter

11

KULTURMARXISME Den skotske helsemyndigheten advarer barnehagepersonale mot å kalle barna ved deres rette kjønn. Å gjøre det kan føre til vold og drap, ifølge myndigheten.

En tegnet TV-figur fra Canada og Australia om en gutt som tar over en jentes superheltrolle og klær, er en del av dagens transpropaganda rettet mot barn.

Den britiske helsemyndigheten (NHS) i Skottland propaganderer nå for «genusvennlige barnehager».

Ledelsen for NHS i Stor-Glasgow og Clyde sier at dagens barnehageutdannelse fører til «kjønnstereotypisk oppførsel» og at dette kan ha «stor effekt» på barn.

Det nåværende «stereotypiske» språkbruket med bare to kjønn og «påtvingede» kjønnsroller for barn i barnehager og førskoler innebærer «en glidende skala av økt vold».

NHS skriver i en rapport om situasjonen at «under treningen kommer vi til å utforske hvordan holdninger og språk utgjøre deler av en glidende skala av økt vold som kan lede til fysisk vold og drap».

Ledelsen for NHS oppfordrer personalet til å fundere over sitt bruk av tilsynelatende undertrykkende fraser som «God morgen gutter og jenter» og ber personalet om å fundere over om det tydelig fremgår at personalet ikke gjør forskjell på gutter og jenter når de blir tiltalt.

NHS’ dokument oppfordrer også barnehagepersonale til å ta kampen mot barn og besøkere i barnehagen om de sier ting som ikke er «genusvennlige»:

En tilfeldig kommentar kan fremstå harmløs, men dens påvirkning […] kan bli enorm og påvirke barnet for resten av livet.

NHS’ rapport har møtt kritikk. Stiftelsen Family Education Trust mener at deler av rapporten har «en veldig autoritær tone som i tilfellet om å kritisere foreldre hvis de bruker feil terminologi».

Å snakke om at det kan føre til vold og drap hvis barn eller deres foreldre ikke bruker «genusvennlige» ord mener representantene for stiftelsen er ekstremt.

En talsmann for NHS avviser kritikken med å si at retningslinjene er fleksible og at førskoler og barnehager er frie til å selv bestemme hvor langt de vil gå i den angitte retningen.

Kjønnsdysfori er politikk i flere land – samtidig

Det politiske arbeidet med å kjønnsforvirre skole- og barnehagebarn skjer samtidig i flere EU-land. I Finland ble det i 2015 presentert en håndbok som skulle resultere i likestillingsplaner.

Satu Elo, undervisningsråd i Finlands utdanningsstyre sa at håndboken er en «tipsguide».

– Håndboken har blitt ordentlig misforstått. Ingen har sagt at gutter ikke lengre for å kalles gutter og dessuten kan Utdanningsstyret ikke engang bestemme noe slikt. Håndboken inneholder tips som kan brukes hvis skolen eller læreren mangler egne ideer, sa Satu Elo høsten 2016.

I Sverige kom man i en statlig rapport frem til samme konklusjoner som i Storbritannia og Finland. Nordfront rapportere i fjor om at Skoleinspeksjonen ser at barnas frie lek kan innebære et problem som bør tas opp.

I rapporten står det blant annet at «Forskningen viser at hvis voksne ikke veileder i leken så befester barnehagen tradisjonelle kjønnsroller».

Siden juli i fjor er kjønn også fjernet fra den svenske grunnskolen. Samtidig startet en utredning om «skolens diskriminering av kjønn og kjønnsoverskridende identiteter»

Les også:
Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering»
Foreldre trues når de protesterer mot LHBTP-propaganda i svenske barnehager
Dokumentar: Det kjønnsløse samfunn
FILM: The dangers of a transgender ideology
Dokumentar om angrende transpersoner

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
11 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Steinar
Steinar
3 år siden

“The only thing necessary for the triumph of evil, …is for good men to do nothing!”

Folkets taushet bringer dette til våre barn!!!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Kulturmarxistene, soyboys og feminister arbeider på høygear med å påvirke barn og unge, i «toleransens og mangfoldets navn». Unatur og «genderbending» skal normaliseres, og ingen skal «krenkes» pga uskyldig og ufarlig forvirring om eget kjønn, som iblant forekommer men normalt går over om det ikke får oppmerksomhet.

Arno
Arno
3 år siden

Dette er intet annet enn satanisme – spredd fra (((Satanistene))). Det er først og fremst kvinner blant «goyim» (=»kveget») som er blitt fanget av denne satanismen og som nå hjelper til med å fremme den i alle de vestlige «demokratiene». Hvordan har det kunnet skje? Hvordan fikk satanismen slikt grep særlig på den kvinnelige delen av vår befolkning?! Og så raskt som det har skjedd! Jeg tror det sanne svaret på dette spørsmålet, ville gi oss en innsikt i menneskets psyke (spesielt kvinners psyke) som vi ikke kjenner. Dette er en absolutt vanvittig utvikling – som var utenkelig bare få… Les mer »

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
Svar til  Arno
3 år siden

Jødene forstår den kvinnelige psykologi, som er følelsesstyrt og «empatisk» overfor menneskelig nød og lidelse, som de oppfatter som resultat av diskriminering, undertrykking og «fordommer», noe som også forklarer at det i hovedsak er kvinner som støtter masseinnvandring og som deltar i Pride. Menn er i mindre grad påvirket av dette, og de menn som deltar er soyboys eller de håper å score poeng hos the front holes.

Arno
Arno
Svar til  Proverbs 26:11
3 år siden

At det er vanlig at kvinner er følelsesstyrt i en veldig stor grad er åpenbart. Forestillingen om kvinners angivelige medfødte «empati» tror jeg er veldig overdrevet. Svært mye taler for at dette er en tillært egenskap, som var svært vanglig i tidligere generasjoner av våre kvinner, nettopp fordi den aktivt ble tillært dem av deres mødre. De siste kvinnene med denne sympatiske egenskapen er nå i ferd med å gå ut av tiden. I de siste 50 – 60 årene – og i stadige sterkere grad – er våre jenter og kvinner blitt oppdratt til å ha ‘hjerter av stein’,… Les mer »

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Arno
3 år siden

Jøden bruker sin kontroll over media (inkludert sosiale media), til å hjenevaske kvinner, som er langt mer motakelig for den slags enn menn. De spiller på følelsene deres.

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Kulturmarxistene slutter aldri og sjokkere med sine latterlige utspill.

Oystein
Oystein
3 år siden

HELT UTROLIG!!!

White Proud Person
White Proud Person
3 år siden

«under treningen kommer vi til å utforske hvordan holdninger og språk utgjøre deler av en glidende skala av økt vold som kan lede til fysisk vold og drap»

Så de har konkludert først for så å skaffe bakgrunnsmateriale å henge sin konklusjon på? For ikke å snakke om følgende:

«Forskningen viser at hvis voksne ikke veileder i leken så befester barnehagen tradisjonelle kjønnsroller»

…som viser tydelig hvilken vei barn naturlig velger

Tony
Tony
3 år siden

Dette bildet má vel være i forbindelse med ny TV serie hos NRK som skal begynne på barne-TV

Hanne
Hanne
3 år siden

Totalt galskap! Det finnes kun to kjønn, gutt eller jente. Nå får de seriøst skjerpe seg.