Hjem Nyheter Kanadisk far kalte sin 14-årige datter for «hun» – risikerer fem års...

Kanadisk far kalte sin 14-årige datter for «hun» – risikerer fem års fengsel

4

KULTURMARXISME En kanadisk far tapte kampen om å forhindre at hans mindreårige datter skulle utsettes for kjønnshormoner å få kroppen forandret for alltid. Han risikerer nå fem års fengsel for «familievold» da han fortsatte å kalle sin datter for hennes fødselsnavn og brukte kvinnelig pronomen om henne.

Temabilde. Fotomontage: Piqsels (Public Domain).

På tirsdag overlot Robert Hoogland sin 14-årige datter, som tror att hun er en gutt, til en kanadisk domstol. Han ble deretter satt i fengsel ettersom justisministeren i British Columbia begjærte en arrestasjon for foraktelse, da faren fortsatte med å henvise til sin datter som sin «datter» samt brukte pronomen som «hun» og «henne», skriver Daily Wire.

Jenta skulle få testosteroninnsprøytninger uten sine foreldres samtykke

Det var i februar 2019 som høyesteretten i British Columbia i Canada besluttet at jenta skulle få testosteroninjeksjoner uten foreldrenes samtykke. Domstolen bestemte også at om noen av jentas foreldre deretter skulle henvise til henne med kvinnelige pronomen eller tiltale henne med hennes fødselsnavn, skulle de anses skyldige til «familievold».

Da datteren gikk i syvende klasse oppfordret skolen henne å treffe psykologen Dr. Wallace Wong som syntes at jenta skulle begynne med kjønnshormoner når hun fylte 13 år. Hoogland fortalte at jenta led av psykiske problemer og nektet med å gi sin tillatelse. Leger ved BC Childrens Hospital bestemte da at jenta likevel skulle få testosteroninjeksjoner.

Faren forsøkte å stoppe hormonbehandlingen men mislyktes

Faren innvendte ettersom han følte seg bekymret over konsekvensene av hormonbehandlingen, men ble informert om att datterens samtykke var tilstrekkelig for at hun skulle få begynne med kjønnshormonene.

Hoogland svarte med å forsøke å få til en ordre om å stoppe behandlingen, men ble nektet dette med henvisning til at datteren hadde eksklusiv rett til å godkjenne behandlingen for sin kjønnsdysfori og at det skulle betraktes som familievold å tiltale datteren med hennes fødselsnavn eller med kvinnelige pronomen.

«De bruker jenta som et marsvin i et eksperiment»

– Regjeringen har tatt over mine foreldrerettigheter. De bruker jenta som et marsvin i et eksperiment, uttalte faren seg i ettertid.

Samme kveld som han fikk beslutningen ga faren et intervju der han kalte sin datter for en jente «fordi at hun er en jente» og sa at «hennes DNA kommer ikke til å forandres gjennom disse eksperimentene». I april 2019 ble det utstedt en godkjenning om å la hvilken som helst politi pågripe Hoogland uten arrestordre om han kunne «bli tatt» i å snakke om sitt barn som en «jente» eller bruke kvinnelige pronomen om henne.

«Iblant vil jeg bare skrike ut slik at andre foreldre og folk forstår hva som hender»

– Jeg hadde et helt friskt barn for et år siden og det helt friske barnet har blitt ødelagt av absolutt ingen grunn. Hun kan aldri gå tilbake til å være en jente i den friske kroppen som hun burde ha hatt. Hun kommer for alltid å ha en lavere stemme. Hun må alltid barbere seg på grunn av skjeggvekst. Hun kommer ikke til å kunne få barn… Iblant vil jeg bare skrike ut slik at andre foreldre og folk forstår hva som skjer. Et barn der ute, mitt barn, har fått sitt liv ødelagt, sa Hoogland i et annet intervju i februar 2020.

Faren risikerer nå fem års fengsel for «familievold»

Hoogland innrettet seg ikke etter domstolens vilje og den 4. mars ble fengslingsordren  utstedt. Før han ble innsatt den 16. mars så dannet Hoogland en GoFundMe-side der det sto:

Den ytterste venstre utstedte en arresteringsordre torsdag den 4. mars! Jeg kommer til å bli innsatt den 16. mars! Jeg kjemper lengst til venstre basert på et sivilt ulydighetsforsvar! Jeg er nå tilbake i retten for en fem dagers strafferettsak som kommer til å pågå i minst fem dager. Fra den 12-16. april. Den rettsaken som kan gi meg fengsel i opp til fem år for at jeg snakket sant om statlig sponset barnemishandling.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjermund Hougen
Gjermund Hougen(@601217081)
9 måneder siden

Det viser hvor absurb verden har blitt.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11(@hans-simon)
9 måneder siden

Avvik som homseri og lesbiskhet er for ingenting å regne ift propagandaen om «kjønnsdysfori», og at friske barn/unge i prepubertet skal settes på hormonbehandling for å transe til sitt «opplevde» kjønn. At leger og psykologer går inn for dette er verre enn at intetanende foreldre gjør det; de vil som oftest sitt barns beste. 80-90% av slik kjønnsforvirring går over når tenåringene har kommet vel gjennom puberteten, og i mellomtiden kan livet være irreversibelt ødelagt pga denne sataniske transepropagandaen.

Arier
Arier
9 måneder siden

Politikerne, (((bakmennene))) forræderne og hele systemet må møte seg selv i døren. De perverse forbrytelsene som de begår mot barn og sinnsyke (transer) må de straffes for. Dette er jødisk perversjon og subversion på Gulag nivå. Jødiske ledere stod bak tilsvarende forbrytelser mot politiske, sosiale grupper og hvite mennesker, oftest intellektuelle, leger, advokater og andre som jødene anså som sine naturlige fiender i henhold til talmudden der det står at de skal drepe, mishandle og torturere alle de beste hedningene. Vi må ta et oppgjør med dette perverse jødiske systemet som har blitt instalert i Europa etter andre verdenskrig med… Les mer »

Kim Larsen
Kim Larsen(@kim)
9 måneder siden

Rett og slett en tragedie når systemet aksepterer vrangforestillinger som fakta å korsfester sunn fornuft!