Hjem Nyheter Norge Kansellerer artist på grunn av støtte til homoekteskap

Kansellerer artist på grunn av støtte til homoekteskap

NORGE: Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) har besluttet å fjerne sangerinnen Solveig Slettahjell fra sin generalforsamling i sommer. Dette da hun aktivt har tatt stilling for homoekteskap.

slettahjell-640x362

Artisten Solveig Slettahjell skulle opprinnelig opptre på Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) sin generalforsamling i juli. Via sine nettsider meddeler nå NLM at de har valgt å avlyse Slettahjells opptreden, da hun aktivt tar stilling for homoekteskap, og støtter organisasjonen Åpen folkekirke.

– Solveig Slettahjell er blant dem som bidrar på en ny CD til støtte for Åpen folkekirke. Det gjør at hun ikke lenger er aktuell som sanger på Misjonssambandets generalforsamling i sommer.

Slettahjell forklarer til avisen Vårt Land at hun støtter homoseksuelles «rett» til å kunne gifte seg i kirken, og at hun derfor fant det naturlig å støtte organisasjonen Åpen folkekirke.

Øyvind Åsland, generalsekretær i Misjonssambandet, begrunner bruddet med artisten på NLMs nettsider.

– Dette er veldig beklagelig, og vi er lei oss for at det ble slik. Men siden vi mener at en kristen kirke tydelig må fastholde at ekteskapet er en ordning mellom en mann og en kvinne, blir det vanskelig å løfte frem en artist på vår generalforsamling som nå offensivt går ut og støtter en spisset kampanje med et helt annet budskap.

Les også:

Halvnaken 12-åring hylles av homobevegelsen for seksuelt utfordrende dans
Den kulturmarxistiske åndspesten brer om seg
Europas moralske forfall – en sammenligning
Fiaskoartisten kom ut av skapet – som kulturmarxist

Kilde:

Solveig Slettahjell droppes fra arrangement på grunn av homostøtte