Hjem Nyheter Globalt Kanye West er tilbake på Twitter

Kanye West er tilbake på Twitter

1

YTRINGSFRIHET USAs tidligere president Donald Trump fikk nylig sin Twitter-konto tilbake, og søndag kveld ble det kjent at også Kanye West er tilbake på Twitter.

Skjermbilde fra Kanye Wests Twitter-konto.

Som Nordfront kunne konstatere i går, valgte Elon Musk å åpne opp Donald Trumps konto på Twitter, etter en avstemning, noe som gjorde ADL-sjefen Jonathan Greenblatt sint.

Men søndag kom også den jødekritiske rapperen Kanye «Ye» West tilbake på Twitter. Først skrev han «Testing, Testing, checking if my Twitter is unblocked» og fulgte deretter opp med en «Shalom : )».

Mange brukere ønsket Kanye West velkommen tilbake, mens andre skrev at det var «den siste dråpen» og at Wests tilstedeværelse på plattformen er så forferdelig at de nå forlater den. For eksempel skriver en bruker at han nå vil «ta med seg sine talenter til Instagram».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
6 dager siden

En liten oppmuntring i kampen for ytringsfrihet? Vel, det er bra at Trump og Ye igjen kan ytre seg på Twitter, la det være sagt. Men hva med de mange som ikke er profilert og kjent, men hvis stemmer burde høres? Det som er godt er at jødenes forsøk på total kontroll med nettplattformene ikke helt har lyktes, og at deres skammelige kampanjer for å stenge ut «antisemitter»(folk som jødene ikke liker), blir hindret iblant. Til så lenge..