Hjem Nyheter Globalt Kanye West kåret til årets antisemitt

Kanye West kåret til årets antisemitt

5

KULTUR Kanye West har blitt kåret til årets antisemitt av en obskur jødisk maktgruppe.

Den prisbelønte musikeren Kanye West, nå kjent som Ye, har vunnet en ny pris. Det er organisasjonen StopAntisemitism som har tildelt 45-åringen prisen «årets antisemitt», skriver TMZ og flere andre medier.

– Kanye bruker kjendisplattformen sin til å presse frem farlige antisemittiske teser om jøder og makt, og han nekter å slutte. Hans kontinuerlige angrep og bigotte uttalelser har resultert i grufulle antisemittiske handlinger utført av hvit makt-grupper og andre grupper som ønsker å skade jøder, sa styreleder Liora Rez.

De «forferdelige handlingene» Rez referer til ser ut til å være hvite nasjonalister i USA som setter opp bannere med teksten «Kanye har rett om jødene».

De siste månedene har Kanye blitt sensurert fra sosiale medier, fått sine eiendeler fryst og kontrakter med blant annet Adidas kanselrert fordi han kritiserer jødisk makt. Rapperen har også nektet å legge seg flat, og gikk i stedet ut i et intervju med Alex Jones at han blant annet liker Adolf Hitler og stiller spørsmål ved den offisielle versjonen av holocaust.

Kort tid etter prøvde Gavin McInnes å «redde Kanye», men også det intervjuet endte med at Kanye sa at jøder ikke får bestemme hvilke mennesker han liker. Han sa også at jødene burde tilgi Hitler og «gå videre», noe mange jøder åpenbart ikke liker å høre ettersom Holocaust er deres «claim to fame» og fremste våpen for å male seg selv som moralsk overlegne andre mennesker.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 måned siden

Gavin har selv kritisert jødisk makt, men fikk nok en telefon som skremte han til taushet. Han vet, men benekter det. Feigt.

Moderne kjetter
Moderne kjetter
1 måned siden

Jeg lo godt da jeg så dette på TV2-nyhetene. Hva i all verden – jeg mener, tror virkelig jødene at kåringen skal ha en slags avskrekkende effekt eller noe? I en tid hvor det globale jødediktaturet blir stadig mer upopulært, så kommer det til å gå sport i å få tildelt denne gjeve prisen. Alle ære til Kanye West her. Igjen ser vi at mot og standhaftighet gir resultater.

Trodla Gubben
Trodla Gubben
1 måned siden

Må ta av oss floss-hatten for Kanye West, og nå forventes neste nivå av «YE», hvor hakekorset må pryde hans legeme. Ja, hvem vet, kanskje han gjør akkurat som #TomaszPrideFrance, og da nettopp for å slå spikeren inn i jøde-kista til pampene.

gatelykter
gatelykter
Svar til  Trodla Gubben
1 måned siden

Med mindre han blir så populær blant hvite at han blir valgt som president, da er det tydelig at det hele er et jødisk set-up.

proverbs 26:11
proverbs 26:11
1 måned siden

Det Kanye West har gjort er å vekke negrene til kunnskap om jødenes makt i media, musikk, film, og at de har latt seg styre og bruke med penger, sex og promotering av ulikt slag. Negre er ikke særlig sofistikerte, og hater neppe hvite eller jøder pga «historisk urett», som feks slaveriet, men noen av dem kan våkne og fortelle ut fra egen erfaring med jødisk manipulasjon og misbruk av deres tillit feks i økonomiske forhold. Det morsomme med Ye er at han «elsker alle», uansett. Også Hitler, noe jødene ikke kan tilgi ham for.