Hjem Nyheter Kanye West (Ye) skal ha giftet seg med nok en hvit kvinne

Kanye West (Ye) skal ha giftet seg med nok en hvit kvinne

1

YE TMZ melder fredag at Kanye West (Ye) har hatt en hemmelig bryllupseremoni med Australske Bianca Censori og dermed innleder et nytt forhold til en hvit kvinne, til tross for at han blant annet har reklamert for «White Lives Matter» nylig.

TMZ melder fredag at Kanye West (Ye) har hatt et hemmelig brullypseremoni, med Australske Bianca Censori, og dermed innleder et nytt forhold til en hvit kvinne, til tross for at han blant annet har reklamert for «White Lives Matter» nylig.
Kanye West (Ye) og Bianca Censori. Foto: Skjermbilde / Youtube

Kanye West (Ye) skal nylig ha hatt en hemmelig bryllupseremoni med en «mystisk blond kvinne». Dette skal være Australske Bianca Censori som flyttet fra Melbourne, Australia til Los Angeles for å jobbe som designer hos Yes moteselskap Yeezy, skriver TMZ.

De to ankom et hotell i Beverly Hills sammen, og ble senere avbildet mens de spiste sammen, og nettstedet skriver at Ye hadde en giftering på fingeren. Det finnes derimot ikke noen offisielle dokumenter på at de to faktisk har giftet seg så langt.

Senest forrige måned lanserte West en ny låt kalt «Censori Overload», som skal være en hyllest til hans nye kvinne.

Ye har hatt en rekke tidligere forhold med hvite kvinner, som for eksempel Julia Fox, Irina Shayk og Candice Swanepoel.

Julia Fox, Irina Shayk og Candice Swanepoel. Foto: Skjermbilder / Youtube

Ye har også fire barn med Kim Kardashian som han tidligere har vært gift med. Moren til Kim, Kristen Mary Jenner, tidligere Kris Kardashian, er av nederlandsk, engelsk, irsk og skotsk opprinnelse, mens faren Robert Kardashian er tredje-generasjon Armensk-Amerikansk, ifølge Wikipedia.

Kim Kardashian med Ye’s fire barn. Foto: Kim Kardashian Instagram

Ye har også tidligere snakket om at 50% av svarte liv går tapt på grunn av abort, og har beskyldt jødiske plateselskaper for å stå bak. Han har også reklamert for «White Lives Matter» og hyllet Hitler. Om Ye kommer til å innlede et forhold med en svart kvinne er foreløpig ukjent.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
24 dager siden

Jeg har sans for Ye’s angrep på jødene og deres makt i media og finans, men raseblandingen han står for er bare vemmelig. Svart for de svarte, hvit for de hvite, bør og skal det være. Men hvite kvinner faller dessverre for black dick og svarte penger( og berømmelse ).