Hjem Nyheter Europa Karikaturtegninger fra Charlie Hebdo ble projisert på rådhus i Frankrike for å...

Karikaturtegninger fra Charlie Hebdo ble projisert på rådhus i Frankrike for å hedre halshugget lærer

6

FRANKRIKE For å hedre den myrdede læreren Samuel Paty ble bilder av Paty og karikaturtegninger fra Charlie Hebdo projisert på framsiden av rådhus i det sørlige Frankrike sist onsdag kveld.

Onsdag kveld ble enorme bilder av Mohammed-karikaturer projisert på rådhuset i Sør-Frankrike. Skjermbilde: Youtube.

Fredag forrige uke ble læreren Samuel Paty halshugget av en muslimsk flyktning etter at Paty hadde vist elevene sine en karikaturtegning av profeten Mohammed fra det satiriske magasinet Charlie Hebdo, under en leksjon om ytringsfrihet.

Med det formål å hedre Paty projiserte lokale myndigheter onsdag kveld enorme karikaturtegnigner fra Charlie Hebdo, samt et bilde av Paty selv, på husveggene til to rådhus i Montpellier og Toulouse i det sørlige Frankrike, skriver OpIndia.

De enorme projeksjonene ble vist i over fire timer.

— Det må ikke finnes noen svakhet i møte med demokratiets fiender, framfor de som forvandler religion til et krigsvåpen … de som ønsker å ødelegge republikken, uttalte borgemester Carole Delga i en pressemelding.

Begge bildedemonstrasjonene skal ha vært omgitt av sterke sikkerhetsordninger samtidig som sikkerheten rundt
videregående skoler i regionen kommer til å opptrappes kraftig de kommende ukene.

Les også:
Lærer halshugget i Paris etter å ha vist elever en karikatur-tegning av Mohammed
Medlem av det svenske senterpartiet ville forby og straffe Islam-kritikk – utestenges

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Morten
Morten
2 år siden

Skulle igangsatt en tegnekonkuranse. Hvem kan tegne den mest oppsiktsvekkende Mohammed-karikatur?   :wpds_lol: 

H.L
H.L
Svar til  Morten
2 år siden

?

jo a
jo a
2 år siden

I det en person ble drept her, så ble hundrevis av franskmenn drept av ikke-relgiøse migranter. De samme personene som feirer dette vil ha deg fengslet for å benekte den latterlige påstanden om folkemord av jødene. Ikke ta dette som at Frankrike har snudd retning politisk på noen som helst måte. Standard finkel-tenkning

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  jo a
2 år siden

Selvsagt står jøden bak, men muslimene er heller ikke våre venner. De er i seg selv også en destruktiv kraft i Europa. De infiltrerer samfunnet og politikken (om enn ikke like vellykket som jøden) og vil selvsagt sette dørene vidåpne for sine trosfrender så fort muligheten byr seg. Er dog enig i at multikultur og import av rasefremmende uansett religion er hovedproblemet og at kritikk av islam er ett sidespor.

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  JudasGarSviker
2 år siden

Helt enig JudasGarSviker. Rasefremmede som er medvirkende til hvitt folkemord er ikke våre venner, og det enten de er muslimer eller av annen tro. De muslimer som har invadert Europa og således gjort seg til verktøy i hendene på ondsinnede globalistiske jøder, de har erklært seg fiender av Europa! Derimot, finnes det de muslimer som er anti-globalister, og som er sympatiske til vår sak, og som ikke ønsker at vårt folk skal utsettes for folkeutbytte. Disse er stort sett å finne i sitt EGET hjemland, der de selv kjemper for SITT folk og fedreland, mot den jødiske globalismen. Dog med… Les mer »

Espen
Espen
2 år siden

I et homogent nasjonalistisk samfunn ville dette aldri skjedd. En smeltedigel av ulike raser og kulturer skaper logisk nok gnisninger, som igjen leder til konflikter, vold og drap. Globalisme dreper!