Hjem Nyheter Norden Katt steinet av tre menn i flerkulturelle Malmö

Katt steinet av tre menn i flerkulturelle Malmö

3

SVERIGE Tre menn i 20-årene er siktet for dyremishandling etter å ha kastet stein på en forsvarsløs familiekatt.

Illustrasjonsfoto.

Ifølge politiet finnes det flere vitner til hendelsen der de tre mennene først omringet katten for deretter å kaste stein på den. Det rapporteres at katten nå er forsvunnet på grunn av mishandlingen.

Den svenske avisen Sydsvenskan skriver at dette er tredje gangen dyreplagerne har gått til angrep mot det forsvarsløse dyret. og at familien som eier katten har vært for redde til å gripe inn.

De tre siktede mennene, som alle er i 20-årene, bor i samme område som kattens familie i den flerkulturelle byen Malmö. Dyreplagernes etnisitet fremkommer ikke i rapporten.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Velden
Velden
3 år siden

Synderne bør få kunne velge. Å selv bli steinet eller bli returnert til hvor F. de kommer fra. Når de da velger steining la dem få deres ønske. Før de allikevel også returneres, med et brennmerke i pannen slik at de aldri igjen kommer hit eller til andre respektable nasjoner.

HRH
HRH
3 år siden

Grusomt. 🙁

trackback
2 år siden

[…] også: Dyrevernorganisasjon: «Økning av dyreplageri i innvandrertette områder» Katt steinet av tre menn i flerkulturelle Malmö Hund voldtatt til døde i flyktningeleir Nasjonalsosialismen og dyrevern Nasjonalsosialistene […]