Hjem Nyheter Globalt Kevin MacDonald diskuterte Weinstein-skandalen på Red Ice

Kevin MacDonald diskuterte Weinstein-skandalen på Red Ice

2

MEDIA I et nytt avsnitt av Red Ice Radio diskuterer Kevin MacDonald blant annet Weinstein- skandalen, Hollywood, Clintons salg av uranium til Russland og den hyklerske kulturmarxistiske eliten.

https://www.youtube.com/watch?v=NiTWh8paqNY

Kevin MacDonald vender tilbake til Red Ice for å diskutere Harvey Weinstein-skandalen og for å gi oss et akademisk perspektiv på Hollywood.

Professor MacDonald har utgitt flere bøker, hvorav de meste kjente er verkene som omhandler jødene som etnisk gruppe fra et evolusjonspykologisk perspektiv. Han mener blant annet at visse karakteristiske trekk som han tillegger jøder, som etnosentrisme, har blitt oppnådd gjennom evolusjon under historiens gang. Dette med sikte på å utmanøvrere ikke-jøder, og for å redusere tillit og makt hos hvite europeere i Europa og USA. 

Hans bøker «Kritikkulturen» og «Att förstå det judiska inflytandet» er utgitt på svensk, og kan kjøpes i organisasjonens nettbutikk.

Last ned intervjuet som lydfil HER.

Les også:
Ytterligere en Hollywood-jøde anklagd for seksualforbrytelser

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

MacDonald er alltid verdt å lytte til – utrolig kunnskapsrik og innsiktsfull når det gjelder jødene og deres særegenheter, i en akademisk men fullt ut forståelig form for de fleste. Sammen med David Duke, som er mer propaganistisk, er han en uredd og konsekvent forsvarer for den hvite rase og dens overlevelse.

Thule
Thule
5 år siden

«Culture of Critique» er en bra bok, men ganske tung å lese siden det er en murstein av en bok med veldig mye informasjon per side. Jeg kan også gå god for David Dukes bøker, særlig «The Secret behind Communism». Dukes bøker er lettere å begynne med siden de er mer lettleste.