Hjem Nyheter Kevin Spacey anklages for å ha seksuelt trakassert 14-årig gutt

Kevin Spacey anklages for å ha seksuelt trakassert 14-årig gutt

16

USA Skuespilleren Kevin Spacey anklages for å ha seksuelt trakassert en 14-årig gutt. I sitt svar erkjenner Spacey delvis skyld og står frem som homoseksuell.

Det er den amerikanske skuespilleren Anthony Rapp som søndag beskyldte Kevin Spacey for å ha seksuelt trakassert ham på et hotellrom da han var 14 år. Spacey var på det tidspunktet 26 år gammel.

Spacey besvarer anklagene i et innlegg på Twitter og hevder der han ikke husker noe av kvelden, men beklager likevel dersom det skulle vise seg å være sant.

Spacey skriver også at han i løpet av årene har hatt forhold med både menn og kvinner, men at han i dag har valgt å leve sitt liv som homoseksuell mann.

Kilde:
– Jeg velger å leve som homofil mann

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
16 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Selv om vi skal ta slike anklager med noen klyper salt er det et uomtvistelig faktum at homoseksuelle menn jakter på unge gutter, knapt i puberteten. De er predatorer, og intet gir dem større tilfredsstillelse enn å forføre mindreårige, og føre dem i den fordervelsen sodomi er og alltid har vært.

Limmy
Limmy
Svar til  Proverbs 26:11
5 år siden

Dette sammen med den forrige kommentaren din er helt nyderlig.

Limmy
Limmy
Svar til  Thule
5 år siden

De fleste overgrep skjer i nære relasjoner. Hadde du hatt statestikk på at det er mere vanlig i forhold mellom to menn så hadde det betydd noe.

Thule
Thule
Svar til  Limmy
5 år siden

Forskjellen er at i et homofilt homsepar er ofte begge partene sammen om overgrepet, i motsetning til i heterofile par der barnets mor ofte er den som slår alarm. I mange av tilfellene låner de ut ungene til andre menn. Det blir litt vanskelig å få til med mindre man er to om det og ingen har blodsbånd til barnet. Derfor ligger alt til rette for overgrep når homser adopterer.

Man kan spørre seg om hva i helvete som foregår i hodene på de foreldrene som tar med ungene sine på «pride» parader.

Limmy
Limmy
Svar til  Thule
5 år siden

Du skyter i blinde. Jeg har ikke sett noe statestikk eller undersøkelser på om adopterte barn i forhold mellom to menn har det verre eller bedre enn andre.

Blir du lurt av hatet ditt igjen? Er dette sinne som handler om noe helt annet men som lederene her inne kanaliserer mot homoer? Man blir lett lurt på steder som dette.

Thule
Thule
Svar til  Limmy
5 år siden

Hvis ikke sinnet koker når du leser om hvordan de ungene ble misbrukt så er du ikke riktig skrudd sammen. Og i de tilfellene unger blir satt på pubertetsblokkere fordi foreldrene har hjernevasket dem blir vedkommende en evig evenukk som aldri utvikler sekundære kjønnskarakteristikker eller kan reprodusere. Lurer på hvem som kan stå bak det, og hvorfor dette rettes spesifikt mot Europeere. Den siste artikkelen jeg lenket til burde gjøre det veldig åpenbart når du ser på bildene. Men du forholder deg vel like kjølig til den knivstikkingen som nettopp fant sted, fordi offeret hadde feil meninger. Eller overfallsvoldtektene, som… Les mer »

Limmy
Limmy
Svar til  Thule
5 år siden

Oi. Angrep på min person. Igjen. Nei, jeg er ikke sint. Aggresjon er ikke sterk i min natur og jeg har sett at valg man gjør blir veldig dårlige om man er sint. Man sliter også med å ha et godt fokus og man generaliserer. Jeg blir provosert men jeg jobber med det. Og tro meg. Dere er flink til å provosere. Barn må leve med nazister også. Veldig mange barn blir misbrukt. De sulter. De får ikke et godt helsevesen. De mobbes på skoler og blir kidnappet. De drukner og de er redde. At du treker frem enkeltilfeller forandrer… Les mer »

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Limmy
5 år siden

«Oi. Angrep på min person. Igjen.»
Offerroll Limmy.

Limmy
Limmy
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

Nope, men det er et tegn på at den man diskuterer med ikke har reelle argument og vet det. Vedkommende vil da prøve å «vinne» med andre medler. Det kan også bli en vane så det er viktig å poengtere dette så man kanskje kommer noen vei i en diskusjon. Personangrep er veldig dårlig for fruktbare diskusjoner. Litt derfor jeg tror at det er en del her som har noen mobbeoffer på samvittigheten

Og på dette område er folk her inne de beste jeg har møtt

Roar
Roar
Svar til  Limmy
5 år siden

Limmy: Vedkommende vil da prøve å «vinne» med andre medler. Du mener altså det du selv så ofte gjør? Kast ikke stein i glasshus Limmy. Du, eller dere som skriver under alias Limmy, har tilbragt en god del tid her i kommentarfeltene og har kommet både personangrep og usakligheter (eksempelvis trolling). Så se deg selv i speilet Limmy. De nasjonalsinnede her inne har som oftest vært saklige og hatt gode argumenter, til forskjell fra deg. Men jeg kan forstå at de av og til blir noe oppgitt over hva du kommer med av kommentarer og floskler her, og kanskje bare… Les mer »

Limmy
Limmy
Svar til  Roar
5 år siden

Det der er hykleri som drittkasting. Jeg holder meg veldig saklig og har lite eller ingen drittkasting. At dere kaller ordet nazist for et skjellsord gjør ikke at det er det. Og jeg vil tro at man kan være nasjonalsosialist uten å være nazist.

Limmy
Limmy
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

The demon haunted world av Carl Sagan har en del om akurat det

Roar
Roar
Svar til  Limmy
5 år siden

Det er flere heterofile i verden, ergo flere til å dra opp en statistikk over forbrytelser gjort av heterofile. Det som derimot er mer interessant er hvor stor prosentandel av homofile som gruppe er dømt for pedofili kontra prosentandelen heterofile som gruppe. Her vil du nok se at prosentandelen er langt større blant homofile.

Limmy
Limmy
Svar til  Roar
5 år siden

Er ikke alle pedofile bufile da. Hvilket kjønn barnet har er ikke viktig. Så svaret der er vel at ingen hetero eller homofile er pedofile.

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden