Hjem Nyheter Kidnappet og torturerte hvit utviklingshemmet mann

Kidnappet og torturerte hvit utviklingshemmet mann

SADISME En gruppe afrikansk-amerikanere kidnappet og torturerte en utviklingshemmet mann fordi han var hvit og Trump-tilhenger. Hele den makabre hendelsen ble sendt live på Facebook.

25868

Det var på onsdag at en gruppe afrikansk-amerikanere kidnappet og torturerte en hvit utviklingshemmet mann i Chicago i USA. Hendelsen, som ble livesendt på Facebook-kontoen til Brittany Herring, ble senere lagt opp som en 25 minutter lang film på YouTube.

I filmen kan man høre gjerningsmennene «faen ta hvite folk» og «faen ta Trump», samtidig som de ler av at mannen blir mishandlet med slag, spark og kniv.

Få medier har omtalt hendelsen, og YouTube har begynt å slette videoen fra sin side. Ikke fordi den inneholder grov vold, men fordi den er blitt klassifisert som «nettsøppel, villedende praksis og svindel». Dette er antageligvis YouTubes versjon av paraplybegrepet «falske nyheter», som benyttes flittig av globalister og andre for å diskreditere ubehagelig informasjon.

Fox News Chicago var en av de få som omtalte hendelsen. Disse skrev på sin nettside:

Investigators are looking into a Facebook live video showing a group of people holding a young man hostage. Chicago police tell FOX 32 that four people are currently in custody.

Chicago police were made aware of this video Tuesday afternoon. A young African American woman streamed the video live on Facebook showing at least four people holding a young white man hostage.

The victim is repeatedly kicked and hit, his scalp is cut, all while he is tied up with his mouth taped shut.

Cirka 3 minutter og 50 sekunder inn i klippet kan man se gjerningsmennene skjære offeret i hodet med kniv, samtidig som de sier at mannen fortjener det, ettersom han er fra Europa.

Fire personer er blitt pågrepet i saken og politiet vurderer å sikte de for kidnapping. Hvorvidt mishandlingen kan være motivert av rasehat, ønsker ikke politiet å kommentere.

Et av klippene som enn så lenge ikke har blitt slettet av YouTube kan ses nedenfor: (NB! Sterke scener!)

https://www.youtube.com/watch?v=Z4vcJgTzqjc