Hjem Nyheter Kina forbyr svarte på allmenn plass for å bekjempe koronaviruset

Kina forbyr svarte på allmenn plass for å bekjempe koronaviruset

4

KINA Som en metode for å bekjempe koronaviruset forbyr Kina afrikanere å oppholde seg på offentlige plasser.

Guangzhou i Kina. Foto: Pixabay.com (CC public domain).

Kinesiske myndigheter har forbudt svarte mennesker å oppholde seg på offentlige steder i den hensikt å bekjempe koronaviruset. Kinesiske myndigheter er bekymret for at koronaviruset i større grad vil begynne å spre seg i Kina.

Myndighetene i Kina ser på utlendinger generelt og svarte spesielt som en årsak til spredning av koronaviruset i Kina. Afrikanere er nå utestengt fra å besøke sykehus, restauranter og kjøpesentre, ifølge The Independent Ghana.

I byen Guangzhou er afrikanere blitt kastet ut fra hotellrom og leilighetene sine. Noen har også blitt tvunget til karantene.

– De anklager oss for å ha viruset. Vi betalte husleien til dem [utleierne], og da de fikk den, jaget de oss ut av huset. Siden i går kveld har vi sovet utendørs, sier den nigerianske studenten Tobenna Victor, som til nå har bodd i en leilighet i Guangzhou.

Les også:
Koronaviruset

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Jan-Christopher
Jan-Christopher
2 år siden

Dette var et tiltak jeg ville støttet til en hver tid ?

Hanne
Hanne
2 år siden

De burde forby alt av virksomheter utenom det livsnødvendige. Også i hele verden.

Morten
Morten
2 år siden

Skal man benytte lockdown for å bekjempe viruset, så hadde det vel fungert langt bedre om man innførte total lockdown helt i starten, i en kort periode, det vil si den tiden det tar for viruset å dø ut. Og etter det, tilbake til normalen? Men her drar man det ut og kommer med litt tiltak her og litt tiltak der, og stopper vel ikke med overvåkning og kontroll selv om viruset har dødd ut.

Håkon
Håkon
2 år siden

Nice, om jeg var Fører i Norge, så hadde de svarte og de skitten-grå fetterne dems vært nektet adgang til det Stornorske Riket, for evig tid.
+ Der Juden ist verboten!