Hjem Nyheter Kina, Russland og Iran har felles militærøvelse

Kina, Russland og Iran har felles militærøvelse

3

UTENRIKS Akkurat nå pågår en fem dager lang marineøvelse i Arabiahavet. «Security Bond-2023» er en felles øvelse hvor Kina, Russland og Iran samarbeider for å «spre positiv energi» i regionen.

Det kinesiske marineskipet Type 055. Foto: 星海军事, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons.

På onsdag annonserte Kinas forsvarsdepartement at de holder en fem dager lang marineøvelse med start samme dag, skriver RT. «Security Bond-2023» holdes i samarbeid med Russland og Iran i Omanbukten, som ligger i munningen av Arabiahavet.

«Denne øvelsen vil styrke det praktiske samarbeidet mellom de deltagende landenes mariner, samt demonstrere viljen og evnen til å felles opprettholde sikkerheten til havs», skriver det kinesiske forsvarsdepartementet, som også tillegger at de vil «injisere positiv energi for regionens fred og stabilitet».

De tre landene holdt liknende øvelser i 2019 og 2022 i Indiahavet og Arabiahavet. Årets øvelse kan ses i forbindelse med at Israel setter stadig hardere press på USA for å starte en krig mot Iran.

Tidligere i uken deklarerte Russlands forsvarsminister Sergej Sjojgu at det militære samarbeidet med Kina hadde «nådd et helt nytt nivå». Ifølge Sjojgu er samarbeidet mellom Moskva og Beijing «et av de fremste avskrekkende midlene mot aggressiv aktivitet i Asia-Stillehavsregionen fra USA og deres håndlangere».

(Nordfront)

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
15 dager siden

Motkreftene til ZOG-regimets hegemoniske ambisjoner samler seg, og det bør glede enhver antiglobalist. Proxykrigen i Ukraina vil nok vare en tid, men utfallet er gitt hvis og om USA, dvs sionistene og deres løpegutter, tar til vettet og anerkjenner en ny multipolar verden, der Kina med allierte er en likeverdig motmakt, økonomisk og militært, med Russland, Iran og kanskje andre som allierte og venner. USA som hegemonisk supermakt er på vei ned, uansett.

Atle
Atle
Svar til  proverbs 26:11
15 dager siden

men jeg trur at så lenge jewsa trenger en yttre fiende for å legge sin egen inkompetanse på , så vil dem nok alltid finne en grunn til å skape nye kriger. men å fått en motpol som kan stagge den værste krigshissingen fra usa er jo positivt. og kansje det er ett bitte lite håp om at folkeutbytte i europa bremser opp. så får vi jo håpe at den totalt hjernevaska europeiske befolkningen våkner opp og ser hvor farlig den liberale homo globalist verdensordningen er.

Trodla Gubben
Trodla Gubben
15 dager siden

Det er utvilsomt en ypperste glede og lys i tunnelen at det er på gang i en kolossalt solide motpol til det sionistisk styrte Washington-regimet, i og med at triangel-aksen med #Iran #Kina #Russland gir fullstendig blanke faen i hva den globalistiske makteliten skulle mene om den nye verdensordenen. Nettopp!, nå som den «Multipolare Tidsalder» er på gode vei til å sette sine gigantiske avtrykk i det globale verdensbildet ut til de såkalt fingerspissene, vil dette som sagt gi sine negative konsekvenser for Jøde-pampene og ikke minst for deres underdanige hundevalper som for eksempel #EU #FN #NATO ✌️😎👌