Hjem Nyheter Kinas kommunistparti kaller George Soros for «Satans sønn»

Kinas kommunistparti kaller George Soros for «Satans sønn»

3

KINA Kinas kommunistparti har nå åpent erklært billionæren og globalisten Soros for den «mest ondskapsfulle personen i verden».

T.v. Kinas president, Xi Jinping. T.h. George Soros. Foto: Narenda Modi/World Economic Forum, (CC BY-SA 2.0)

Uttalelsen kom i forbindelse med at Kinas kommunistparti anklagde George Soros for å finansiere anti-kinesisk propaganda, som et ledd i Soros’ globale agenda.

The Global Times, en tabloidavis som utgis av kommunistpartiet, anklagde også Soros for å ha finansiert Hong Kong-aktivisten Kimmy Lai.

Lai er en entreprenør, utgiver av avisen Apple Daily og motstander til regjeringen i Beijing. Lai var også en av hovedpersonene bak de store demonstrasjonene som fant sted i Hong Kong i 2019 og ble arrestert sammen med flere andre i juni.

Fra kinesisk hold anklages Soros for å ha finansiert også dette. Soros er leder for Open Society Foundation og finansierer Human Rights Watch som i sin tur anklages for å ha spredt rykter mot Kina.

I artikkelen beskrives den nå 91 år gamle Soros som «den mest ondskapsfulle personen i verden» og «Satans sønn». Artikkelen har gått viralt på flere andre kinesiske nettsider, spesielt i Hong Kong og Taiwan.

The Global Times har tidligere satt søkelyset på jødens innblanding i det som media i vesten beskriver som «spontane revolusjoner» i Afrika, Øst-Europa og mer spesifikt i Ukraina og Sørøst-Asia.

Soros har advart amerikanske bedrifter mot å investere i Kina og har åpent skrevet at BlackRocks fondinvestering på 6,7 billioner yuan var et feilsteg, at klientene skulle tape pengene og at BlackRock, som er verdens største kapitalforvalter, støtter president Xi Jinpings regime.

Den amerikanske forfatteren og analytikeren Walt Pretto, som har skrevet mye om Soros, mener at den selvutnevnte filantropen, som opprinnelig var kapitalforvalter, har tilgang til insideinformasjon. Pretto sier:

– Dette systemet fungerer som en buffer mellom pengeskaperne og finansieringen av deres globalistiske initiativer uten en tydelig direkte kobling. Soros har finansiert mange prosjekter, bevegelser, programmer, initiativ de siste tiårene for å oppnå åpne nasjonsgrenser og de facto oppløsning av nasjonal suverenitet over hele verden.

Pretto mener også at feiden som har oppstått mellom Soros og den kinesiske regjeringen gagner begge partene på flere måter.

– Det distraherer fra den økende sensuren av bevistbasert informasjon og promoteringen av skapte globalistiske fortellinger og sosialtekniske prosjekter. Disse utvekslingene mellom Soros og kinesiske statstjenestemenn hjelper til med å holde verdens øyne borte fra mer pressende saker som den globale covid-19-operasjonen og terrorisme.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Harald Feide
Harald Feide
9 måneder siden

Sant nok, men Kina er neppe noe bedre å snakke om. Den pågående Covid-agendaen med nedstengning, restriksjoner, overvåkning og vaksinepass er i stor grad sammenlignbart med Kinas Social Credit System, et system som mildt sagt er et 1984 tyranni. Rockefeller-familien har jo selv brukt Kina som deres eksempel på hvordan Vesten bør transformeres. Det alene burde virke oppsiktsvekkende og skremmende.

Django
Django
9 måneder siden

Her er det faktisk UMULIG å ikke være enige med Kina. Jeg er vel uenig i alt annet Xi står for!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
9 måneder siden

Kraftig og saftig ordbruk fra KKP om Soros, den «filantropiske» jøden og «menneskevennen» som er uønsket i både Ungarn og Russland pga sin subversive virksomhet. Utallige er de NGO’ene og aksjonsgruppene han har finansiert, med ETT mål for øye; å undergrave nasjonalstatene ved å svekke det etniske og kulturelle grunnlaget de bygger på.