Hjem Nyheter Kinesisk professor: Vi undergraver USA ved hjelp av «jødiske venner»

Kinesisk professor: Vi undergraver USA ved hjelp av «jødiske venner»

2

USA Et videoklipp av professor og medlem av det styrende kinesiske kommunistpartiet, Di Dongsheng, beskriver hvordan Kina påvirker USA via høyprofilerte «venner» i amerikansk finans. Selv om saken har blitt dekket av tradisjonelle medier gjør de alt for å distrahere fra Dongshengs direkte benevnelse av jøder.

Di Dongsheng. Foto: Contemporary China Studies.

Ifølge Eric Striker fra National-justice.com har saken blitt nevnt blant annet av den konservative medieprofilen Tucker Carlson. Carlsons dekning av Di Dongshengs tale fra den 28. november 2020 inneholdt imidlertid en villedende redigering av talen som fikk det til å se ut som den kinesiske professoren og utenriks-eksperten insinuerte at den nyvalgte presidenten Joe Biden er under Kinas kontroll. Hva Dongsheng faktisk uttalte var at Biden kontrolleres av jøder på Wall Street, som den kinesiske regjeringen forhandler med direkte når den ønsker å utøve sin innflytelse på USAs affærer.

Carlsons dekning har blant annet blitt promotert på sosiale medier av Donald Trump:

Den kinesiske professorens tale kan imidlertid sees i sin helhet på Youtube:

Som det fremkommer av klippet ovenfor referer professoren direkte til det han beskriver som «en gammel dame med en stor nese, en jøde simpelthen etter utseendet». Dongsheng beskriver deretter sin overraskelse over at jødinnen kunne snakke flytende mandarin, en evne som hadde kommet henne til gode ettersom hennes primære ernæring var salg av innflytelse over den amerikanske regjeringen i bytte mot et økonomisk fotfeste i Kina.

Selv om Dongsheng aldri oppgir navnet på den jødiske kvinnen i løpet av talen er det gode grunner til å tro, ifølge National-Justice, at kvinnen det er snakk om er Roberta Lipson, som for øyeblikket er administrerende direktør for «Chindex International» i den kinesiske hovedstaden. Ifølge thatsmags.com har jødinnen Lipson vært økonomisk etablert i Kina siden 1982.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Steinar
Steinar
1 år siden

Bak teppet står en jøde og trekker i trådene. Viktig å gå til roten av problemet og peke på elefanten i rommet.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Name the jews!