Hjem Artikler Kjære kosmopolitter: Vi er luta lei dritten deres

Kjære kosmopolitter: Vi er luta lei dritten deres

5

KULTURMARXISME Vi har ingen interesse av regnbueflagg eller deres sjelløse konsumeristiske verdier, så pakk dere tilbake til den urbane dystopien der dere hører hjemme.

«Pride». Foto: Wyco via Wikimedia commons (CC BY-SA 4.0)

Kosmopolitt, programleder og bugman Gisle A. Gjevestad Agledahl fikk ifølge tv2 bakoversveis i møte med vanlige nordmenn i Fyresdal kommune. Ikke helt fornøyd med å la sine kosmopolitiske skittverdier forbli i den dypeste urbane jungel bestemte Agledahl seg for å invadere landsbygden for å opplyse bygdefolk om analsex og andre former for parafili.

For Agledahl ble imidlertid ikke bygdedrømmen helt som han hadde forutsett og har beklaget seg over dette på Instagram:

Det ser jo veldig idyllisk ut her, og det er veldig idyllisk, men alt er ikke bare bra. Man skulle kanskje ønske at ting er bedre enn det er, at man har kommet lenger enn man har. Og det handler om at sparbutikken som flagget regnbueflagget i juni har mista masse kunder. Det er det hotellet som nekter å leie ut til folk som kommer på pride, og så er det noen som arrangerer en buss ut herfra den dagen for at folk skal slippe å se Fyresdal i regnbuefarger.

Jeg er så sikker på at det er enormt flertall av de som synes det er helt fint, eller heier på det… mangfold og ser at verden er rikere når vi er litt forskjellige…

La oss sette av et øyeblikk til å dekonstruere denne uttalelsen:

For det første så er denne motviljen blant godtfolket mot «pride» – som er en sosial konstruksjon og falsk postmoderne identitet uten noen organisk rot, skapt med det formål å transformere dens tilhengere til atomiserte, hedonistiske konsumenter som lever meningsløse og tomme liv – ikke et såkalt «problem» i Fyresdal kommune. Tvert om er dette et sunt instinkt. Problemet til Fyresdal og andre bygdekommuner er derimot total neglisjering fra staten sin side, som har konsentrert all investering i stadig mer overbefolkede urbane sentre i flere tiår, og ikke minst finansiering av velferd for «våre nye landsmenn». Det er ingenting fatalistisk eller uunngåelig som ligger under den langsomme døden til Norges og andre vestlige lands bygdeliv. Det er et resultat av målrettet nyliberal politikk, og ville kunne reversers simpelthen ved å reversere denne politikken.

Ei heller har «pride» et «enormt flertall» bak seg. Med unntak av Irland så har homofilt ekteskap aldri blitt implementert via en demokratisk folkeavstemning. Det har i så godt som alle tilfeller blitt påtvunget majoriteten av en ørliten kosmopolitisk elite juridisk dekret. Antallet mennesker som er ideologisk forpliktet til «pride» er forsvinnende liten, sammenlignet med antallet som ikke kan fordra hverken ideologien bak eller menneskene som forfekter den. Resten betrakter dildo-bevegelsen med en apatisk aksept som har blitt drillet inn etter tiår med ensidig propaganda-blitz fra massemediene.

Blant de sistnevnte ville imidlertid mange, høyst sannsynlig, fort gått fra toleranse til motstand hvis de så Standard Fuck Party:

Den moderne kosmopolitiske bugman-klassen finnes i urbane sentre i hvert eneste vestlige land (og i økende grad resten av planeten). Fundamentalt tomme mennesker som de er, så vil de gjenta hva enn de tror vil gi dem en snarvei til sosial status og materiell velferd. De får sine verdier fra Netflix, gjentar systemets narrativer fullstendig ukritisk (samtidig som de ser på seg selv som underdogs i kamp mot imaginære «høyreekstremister» som er et halvt steg fra å ta makten ved ethvert tidspunkt) og slutter aldri å vræle om «mangfold» mens de kjemper for å transformere hver eneste by på planeten til nøyaktig det samme glasshus-helvete, eid av de samme multinasjonale selskapene og fylt med den samme udifferensierte massen av atomiserte mennesker, stadig mer adskilt fra enhver genuin kulturarv de kunne ha besittet. Etniske restauranter, «Bridgerton» på alle TV-skjermer og en sex-butikk med gratis regnbueflagg for barn på hvert hjørne, dette er den moderne bugman sitt paradis.

Og dette er gruppen som har hånet, spyttet og pisset på vanlige arbeidende nordmenn i flere tiår. Uansett hvor samfunnsnødvendig jobben din er, enten det gjelder å reparere ødelagte kraftledninger i full storm, kjøre søppel for å holde gatene rene, høste poteter fra jorden eller kjøre ambulanse så har du mindre status enn en kosmopolitisk drittstøvel som aldri har gjort et stykke samfunnsnyttig dagsverk i hele sitt liv. Og folk lurer på hvorfor vi er et samfunn i forfall når dette er reglene vi lever etter.

Så mitt budskap til våre kosmopolitiske landsmenn er følgende:

La de arbeidende mennesker som du har å takke for elektrisiteten i hjemmet og maten på bordet være i fred, tilbring noen få timer på Google Scholar for å utdanne deg om den lenge etablerte linken mellom analsex og tarmkreft, og hvis du ikke finner dette overbevisende, vennligst fjern den regnbuefargede buttpluggen fra anus og erstatt den med det påtrengende regnbueflagget, for resten av oss er ikke interesserte i dine skittverdier og ikke lenger redde for å snakke ut. Trekk deg tilbake til skapet der du hører hjemme og ta inn over deg din tomme, konsumeristiske og barneløse eksistens, la majoriteten atter få kunne nyte kaffekoppen i solen uten halvnakne homofile løpende rundt og misjonere for analsex og parafili.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

En knallende god artikkel av russleman! Vi – og det tror jeg er et solid flertall i befolkningen – er grundig lei av Pride og kjøret i MSM om «diversitet» og «aksept» av LHBTQ-minoriteter, som angivelig bare ber om forståelse for at «love is love», der de egentlig mener analisme, transing og lett forkledd pedofili. Men la oss ikke glemme at mange LHBTQ-personer er forført til dette, overtalt om at deres følelser er ekte, og at vi som ikke anerkjenner styggedommen er ute og vil ta dem. Og bakenfor lurer som vanlig (((the usual suspects))); det er også viktig å… Les mer »

Tom Hauge
Tom Hauge
1 år siden

Veldig bra artikkel! Liker veldig godt den «rett fra levra» holdningen du har her. Disse bugman svinene som dømmer vanlige bygdefolket og arbeiderklassen fordi de ikke ønsker (((deres))) sinnsyke verdensorden og «verdier» kan dra til helvete. De er minoriteten, vi normale er majoriteten! En stille majoritet dessverre pga løgnmedias propaganda. Men som det meste løgnmedia serverer er realiteten som regel helt omvendt! Det er bare for folk flest å ta mot til seg og si det de faktisk mener og drite i om degenererte bugmenn dømmer de. Crush the bug

Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

Eg tenker meg at det er en ytterst liten minioritet innad folket som faktisk genuint liker den slags fjas som homolobbyen å de pedofile grunnleggere med røtter fra kulturmarxismen presser frem. Mens resten av folket egentlig verken ønsker eller liker at dette blir presset ned i halsen på dem men at de finner seg i det utifra frykt for å ikke innfinne seg eller få et stempel.

Så helt enig med skribenten.

👍👍👍

Haraldsson
Haraldsson
1 år siden

Bokstavelig talt skittverdier.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Fyresdal er åpenbart en plass hvor sunne verdier fortsatt eksisterer. Quisling hadde blitt glad for dette. Bra Fyresdal!