Hjem Artikler Kjemp for Norden!

Kjemp for Norden!

KRONIKK I disse dager prates det mye og høylydt om hva vi skal bekjempe. Men hva er det vi skal bevare og hva er det vi kjemper for?

europa

Europa står i dag overfor enorme utfordringer. Masseinnvandringen til Europa og Norden har nådd astronomiske proposjoner, og de europeiske og nordiske folkene står i stor fare for å bli byttet ut av lykkesøkere fra den tredje verden.

Kriminaliteten har skutt i været. Gjengkriminalitet, åpenlyst narkotikasalg og prostitusjon er et vanlig skue i våre storbyer. Kvinner og barn føler seg utrygge etter mørkets frembrudd. Overfalls- og gruppevoldtekter har blitt noe hverdagslig vi leser om i avisene.

Dette i kombinasjon med at fødselsratene synker, naturen ødelegges og våre barn, unge – og til og med voksne – adopterer stadig mer dekadente holdninger og en stadig mer destruktiv livsførsel.

Ja, det finnes definitivt nok å gjøre motstand mot. Men, hva skal vi så kjempe for? Bilder sier mer enn tusen ord sies det, og derfor velger jeg å besvare mitt eget spørsmål med en video.

Videoen heter European Preservation og kan ses nedenfor: