Hjem Nyheter Kjempet for asylsøkere – ble drept av asylsøker

Kjempet for asylsøkere – ble drept av asylsøker

8
DEL

STOCKHOLM Det første offeret som ble drept i terrorangrepet i Stockholm var en forkjemper for masseinnvandring.

Rakhmat Akilov og Maïlys Dereymaeker

Det første offeret som ble kjørt ned og drept i Stockholm var den 31 år gamle belgiske psykologen Maïlys Dereymaeker. Hun jobbet i flere år som psykolog i den belgiske utlendingsetatens forvaringssentre, hvor hun der aktivt forsøkte å forhindre deportasjon av illegale innvandrere og asylsøkere som hadde fått avslag på sin asylsøknad. Nå er hun selv drept av en asylsøker.

Den 7.april ventet hun på sine venner ved hjørnet av Drottninggatan og Olof Palmes gata da Rakhmat Akilov kom kjørende i full fart i en stjålet lastebil. Hun var den første som ble kjørt ned, og det tok hele to dager å identifisere henne via DNA.

Akilov fikk avslag på sin asylsøknad i 2016, og måtte forlate Sverige innen Desember samme år. Ettersom han ikke ble sendt til forvaringssenter i påvente av utvisning, forsvant han istedet fra sin adresse og gikk under radaren, hvor han tilslutt dukket opp i en stjålet lastebil og sendte flere personer i graven.

I forkant av terror-angrepet skal Akilov ha kommunisert med et IS medlem kalt Abu Fatyma. Han skal via meldingstjenesten WhatsApp spurt om hvordan man lager bomber, samt informert Fatyma om at han planla å stjele en lastebil og kjøre denne inn i en folkemengde. Etter angrepet skal han igjen ha kontaktet Fatyma og fortalt at han nå hadde utført angrepet. Fatyma skrev tilbake: «Allahu Akbar, my brother, I cry, I love you.»

Kilde:
Stockholm: Asylum-Helper Killed By Asylum Seeker

8
Delta i debatten

avatar
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
John D.AnonymsurferKämpade för asylsökare - dödades av asylsökare | Nordfront.seProverbs 26:11Boge Myklebrast Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Kim Larsen
Kim Larsen

Ironi

Jan-C. Pedersen

Som man reder, så ligger man…

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast

Nasjonens hjørnesten er Tinget, som opprinnelig er en våpenhvile på slagfeltet. Når kvinnene avskaffer grensene, så skjærer de over vebandet rundt Tinget. Kvinnene avslutter dermed våpenhvilen, ettersom det var vebandet som tjoret Fenrisulven. Kvinner er som høns, som roper på ulven og hyler på månen. Feminister er hunndyr, som skal piskes til lydighet. Ellers venter Ragnarok rundt hjørnet.

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast

Det er, og har alltid vært, dødsstraff for voldtekt. Svenske jurister tror seg være på sikker grunn. Men deres manglende straffeutmåling gjør dem medskyldige og medvitende medansvarlige.

Juristene i frimurerlosjen vil naturligvis motsette seg et regimeskifte. Ettersom de nok har en anelse om, at rettferdigheten også vil innhente dem selv, når de en dag står anklaget for folkemord.

Vi er mange, som beredvillig svinger øksen uten å blinke, når den dagen opprinner.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

Poetic justice, heter det på engelsk. Som betyr at det du projiserer ut kommer tilbake, og i en form du ikke venter. Så suicidal altruisme får sin belønning, som her; du blir drept av en av de du ønsker å hjelpe. Noen vil si som fortjent men jeg sier, noen lærer ikke – før det er for sent.

trackback

[…] Kjempet for asylsøkere – ble drept av asylsøker Stockholm: Asylum-Helper Killed by Asylum […]

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Jeg klarer ikke å føle noe medfølelse med en slik person. Hun hadde ikke brydd seg om det var en annen (hvit) person som ble meid ned. Da hadde hun ledd av det sammen med venninnegjengen sin på en hipster café og nippet til sin caffè latte. Hun var rett person på rett plass til rett tid.

John D.
John D.

Evneveike nek. Good Riddance!