Hjem Nyheter Kjendiser donerer klær for å finansiere folkemordet

Kjendiser donerer klær for å finansiere folkemordet

MASSEINNVANDRING 101 kjendiser gir bort sine gamle olabukser for å finansiere folkemordet på hvite, også kalt masseinnvandringen.

222

101 kjendiser har gitt sin støtte til et prosjekt kalt «Jeans for Refugees» som er startet av den såkalte kunstneren Johny Darr. Darr er kjent for å bruke alt i fra biler til menneskekropper for å lage sin kunst. Buksene som kjendisene doneres vil også bli påført «kunstnerens» dekorasjoner før de blir auksjonert bort.

Pengene som auksjonene genererer gis bort til International Rescue Comittee (IRC), en organisasjon etablert i over 40 land hvis uttalte mål er å «hjelpe flyktninger».

Flyktningkrisen har hatt en påvirkning på alle – den beveger alle og angår alle. Konseptet bak «Jeans for Refugees» er å spre et budskap gjennom kunst, å skape positiv energi og styrke mennesker til å samarbeide for et felles mål. Dette er et humanitært formål som er mye større enn meg og alle som er involvert.

Sitat fra Johny Darr

Johny Darr i midten.
Johny Darr i midten.

Blant kjendisene som har donert sine gamle olabukser er Kate Moss, Harry Styles, Alicia Vikander, Anna Wintour og Sharon Stone. Emma Watson, Claudia Schiffer, Daniel Radcliffe, Victoria Beckham, Woody Allen, Sofia Coppola, Elton John og Ryan Gosling oppgis alle være involvert i prosjektet.

I tillegg til å auksjoneres bort via nettsiden, stilles de også ut på Saatchi Gallery i London mellom 24. og 31. oktober.

Kilde:
Jeans for Refugees