Hjem Nyheter Norge Kjendiser stiller opp for homolobbyen

Kjendiser stiller opp for homolobbyen

HOMOLOBBYEN En rekke såkalte kjendiser har stilt opp i organisasjonens FRIs kampanje for de kommende pride-paradene i sommer.

Det er den kulturmarxistiske lobbygruppen Foreningen for kjønns og seksualitetsmangfold (FRI) som står bak kampanjen. Ifølge FRIs nettsted så er hensikten å lokke mennesker til å delta på pride-festivaler rundt om i Norge.

I kampanjefilmen leser kjendisene opp ulike historier, som skal ha blitt sendt inn til FRI, fra homoseksuelle som ikke tør å gå i pride-paraden. Hensikten er at «en vanlig person» skal gå i stedet. Gruppen har også lansert nettsiden gåformeg.no hvor man kan lese mer om de ulike kjendisene som stiller opp og historiene de formidler.

I et par av historiene kan man lese referanser til Den nordiske motstandsbevegelsen. FRIs leder, Ingvild Endestad, refererer også til Motstandsbevegelsen i en kommentar til NRK.

– I en tid hvor homofile i Tsjetsjenia arresteres og tortureres og vi har nynazistiske grupperinger på fremmarsj her hjemme, håper vi denne kampanje kan vekke folk og fortelle at det er viktig å tydelig flagge positive holdninger.

Kjendisene som deltar er blant annet: Erna Solberg, Jonas Gahr Støre, Stian Staysman, Maria Mena, Thomas Hayes,

Se en av kampanjevideoene nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=I1JyfJyx6oY

Kilde:
Hver grunn til å la være er en grunn til å delta