Hjem Nyheter Norge Kjendiser stiller opp for homolobbyen

Kjendiser stiller opp for homolobbyen

6

HOMOLOBBYEN En rekke såkalte kjendiser har stilt opp i organisasjonens FRIs kampanje for de kommende pride-paradene i sommer.

Det er den kulturmarxistiske lobbygruppen Foreningen for kjønns og seksualitetsmangfold (FRI) som står bak kampanjen. Ifølge FRIs nettsted så er hensikten å lokke mennesker til å delta på pride-festivaler rundt om i Norge.

I kampanjefilmen leser kjendisene opp ulike historier, som skal ha blitt sendt inn til FRI, fra homoseksuelle som ikke tør å gå i pride-paraden. Hensikten er at «en vanlig person» skal gå i stedet. Gruppen har også lansert nettsiden gåformeg.no hvor man kan lese mer om de ulike kjendisene som stiller opp og historiene de formidler.

I et par av historiene kan man lese referanser til Den nordiske motstandsbevegelsen. FRIs leder, Ingvild Endestad, refererer også til Motstandsbevegelsen i en kommentar til NRK.

– I en tid hvor homofile i Tsjetsjenia arresteres og tortureres og vi har nynazistiske grupperinger på fremmarsj her hjemme, håper vi denne kampanje kan vekke folk og fortelle at det er viktig å tydelig flagge positive holdninger.

Kjendisene som deltar er blant annet: Erna Solberg, Jonas Gahr Støre, Stian Staysman, Maria Mena, Thomas Hayes,

Se en av kampanjevideoene nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=I1JyfJyx6oY

Kilde:
Hver grunn til å la være er en grunn til å delta

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Mats
Mats
5 år siden

Knus den forkastelige Homolobbyen!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Den politiske og kulturelle «eliten» er helt på linje med analelskerne, og bidrar gjerne til å bryte med skillet mellom amoralsk unatur og moralsk sunnhet, basert på naturens lover, skapt av Gud til evig tid. Dessverre deltar også de som skulle være sin bror vokter, i kirke og menighetsliv, og bryter dermed Bibelens påbud og forbud, og fører mange villfarne til fortapelse.

Roar
Roar
5 år siden

Ja vi får nå se hvem som viser seg å støtte galskapen. De får sole seg i glansen av applaus mens det varer, så får vi se om dem skammes med tiden når homolobbyens agenda vil bli synligere og synligere.

https://www.frihetskamp.net/nordisk-homolobby-axel-axgil-og-koblinger-til-pedofili/

Limmy
Limmy
Svar til  Roar
5 år siden

Jeg er ikke kjendis men jeg støtter jeg også

Motstandsmann
Motstandsmann
Svar til  Limmy
5 år siden

Shocking!

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Limmy
5 år siden

Jag är inte kändis…
Jag hör sorgen i din röst ändå hit.