Hjem Nyheter Kjendishomo går til forsvar for barneprostitusjon

Kjendishomo går til forsvar for barneprostitusjon

1

DEKADANSE I et klipp publisert på Twitter kan man se den svenske homofile Alexander Bard, kjent som idol-dommer, diskutere Jeffrey Epstein-skandalen. Ifølge Bard handler prostitusjon av mindreårige om at «folk har det gøy når de er unge».

Homsen og debattanten Alexander Bard. Foto: Julia de Boer / The Next WebCC BY 2.0, via Wikimedia Commons.

I et klipp publisert på Twitter kan man se den homofile kjendisen og debattanten Alexander Bard diskuterer forholdet mellom den pedofile jøden Jefferey Epstein og hans medhjelper Ghislaine Maxwell.

Ifølge Bard hadde ikke «adferden» til de to jødiske seksualforbryterne blitt sett på som noe annerledes på 1970-tallet.

– Men nå lå de med noen kvinner som var under 18 år, en som var så ung som 14. Ok, og de hadde sexfester og sånt, og nå er hele verden opprørt over at rike mennesker utnyttet jenter som har blitt utsatt for menneskehandel, sier Bard og fortsetter:

– Jeg er ikke så sikker på at det var det som skjedde.

Bard – som har gjort seg kjent i Sverige for sine kontroversielle utsagn – sier at når han «hører historier som dette», pleier han å «snakke med jentene selv». Ifølge Bard handler det i «de aller fleste tilfeller» kun om jenter som «hadde det kult når de var små» og «fikk betalt og sånt» for så å få en god utdannelse.

– Jeg kjenner gutter som begynte å selge sex da de var 11 og synes det var det beste de har gjort, fortsetter Bard.

Fnisende forklarer Bard at disse guttene da «endelig fikk oppmerksomhet».

Eksakt hvordan Alexander Bard har kommet i kontakt med 11-årige prostituerte gutter fremkommer dog ikke.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
8 måneder siden

Dette illustrerer et viktig poeng; homoseksuelle orienterer seg mot de helt unge, især gutter, for å «groome» dem til utilbørlige og avskyelige handlinger. Når disse uskyldige først har blitt forført og sodomisert vil de, psykologisk, ta det som har hendt opp i seg og videreføre det i form av egne overgrep mot unge, især gutter. Et seksuelt traume setter dype spor, og offeret bærer det med seg hele livet, mer eller mindre. Langvarig terapi kan hjelpe, men ikke alltid. Denne Bard-typen bagatelliserer det som skader unge mest, jenter og gutter.