Hjem Nyheter Kjent lege og forsker kritiserer påbud om munnbind

Kjent lege og forsker kritiserer påbud om munnbind

5

KORONAPÅBUD Kjent dansk lege og forsker gikk torsdag hardt ut mot regjeringens påbud om munnbind i et intervju på dansk TV2, og kalte direktøren for «Sundhedsstyrelsen» en løgner og krevde dokumentasjon over effekten av munnbind.

Skjermbilde: Peter C. Gøtzsche

Torsdag morgen ble den kjente danske legen, dr.med., professor og forsker Peter C. Gøtzsche intervjuet i den danske TV-kanalen TV2 News. I intervjuet gikk han hardt ut mot regjeringens påbud om å bruke munnbind i det offentlige rom.

Nå ser jeg på hva vitenskapen viser, og det er gjort en rekke studier på om man kan forebygge influensalignende sykdom, noe korona er, med munnbind, og de har ikke kunnet vise til noen effekt av munnbind – og hvis det overhodet er en effekt, så er det i beste fall minimalt… Hvis det er noen som er redde for å bli smittet, så kan de da bruke munnbind selv, men å forlange at alle vi som er friske skal gjøre det, det berettiger vitenskapen ikke til, sier Peter C. Gøtzsche.

Senere i intervjuet refser han Søren Brostrøm, direktør for Sundhedsstyrelsen, ettersom han i et videoklipp forteller den danske befolkningen at det er rikelig dokumentert at munnbind virker. Dette får kjendislegen Peter C. Gøtzsche til å reagere og kaller Brostrøm for en løgner.

Se hele klippet fra danske TV2 News her:

Problemer med avspilling? Se klippet på Bitchute!

Les også:
Dansk forsker bak studie om effekten av munnbind – får ikke dele resultatet
Dagens video: «Den store tilbakestillingen»
Dagens video: En sterk advarsel mot å ta koronavaksine
Koronaviruset

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Grim Lodenkinne
Grim Lodenkinne
1 år siden

Veldig flott at noen leger som Peter C. Gøtzsche er rettskafne. Det er et unntakk i dag. Han har også kritisert big pharma som også gjemmer seg bak løgner for å tjene penger på folks helse … https://dsr.dk/sites/default/files/2429/do_antipsychotics_work_-_peter_c_goetzsche.pdf

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Det er patetisk å se hvordan befolkningen, og især kvinner, lar seg instruere og diktere til bruk av munnbind, for liksom å demonstrere hvor ansvarlige og samfunnsbevisste de er. Det er stor forskjell på å holde avstand og ikke å hoste/nyse opp i fjeset på andre, og å utstyre seg med denne innretningen, som kun bør brukes i sykehus og av medisinsk personell, som har fått opplæring i det i sitt arbeid. Slike tiltak er ment å teste hvor servile og villige til å la seg kontrollere folk er.

Sist endret 1 år siden av Hans-Simon
Jane Doe
Jane Doe
Svar til  Proverbs 26:11
1 år siden

Covid er en hoax. Har folk allerede glemt disse «pandemiene» vi hadde for noen år siden?
Dette handler om å spre frykt, splitt & hersk og å kjøre økonomien i dass slik at små firmaer og eiendommer kan kjøpes for «pennies on the dollar» av dem dere vet.

Gøran M
Gøran M
1 år siden

Det er mange mange leger over hele verden som har gått ut mot dette koronahysteriet, men myndigheter i ulike land har fått sine direktiv fra høyere hold og fortsetter skremselspropagandaen og innfører restriksjoner for å skremme folket.

https://www.frihetskamp.net/amerikanske-leger-kritiserer-koronanedstengning-hva-er-den-vitenskapelige-grunnen/

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Vi skal liksom lyde politikere som ikke har noen kompetanse når det kommer til virus og smitte, mens vi skal ignorere alle leger som går kraftig imot dette hysteriet, påbud av munnbind og restriksjoner.