Hjem Nyheter Norden – Kjønnsforvirring er en liten pris å betale for sosial progresjon

– Kjønnsforvirring er en liten pris å betale for sosial progresjon

21

HOMOLOBBYEN I en minidokumentar fra Vice får man følge en svensk familie som oppdrar sine barn såkalt kjønnsnøytralt.

I filmen får man følge en familie bosatt i Sverige, bestående av en mor og en interseksuell mann med to barn ved navn Mika (5) og Nica (3), som har valgt å oppdra barna sine «kjønnsnøytralt».

Familien sender også barna til en kjønnsnøytral og LHBT-sertifisert barnehage, og man får høre den daglige lederen i barnehagen forklare læreplanen.

Hovedfokuset er hos barnet Mika og hennes jevnaldrende venn, Kåre. Begge er født som gutter, men blir kledd i jenteklær og oppfordret til å leke med jenteleker. Barna fremstår tydelig usikre og forvirrede, og virker svært ukomfortable.

Mot slutten av dokumentaren erkjenner den interseksuelle faren (kalt «mappa») at det er politikk som ligger bak den kjønnsnøytrale oppveksten. Han tilstår også at hva han gjør med sine barn, kan være skadelig. Dette anser er uproblematisk ettersom barna hans er både hvite og gutter, og derfor er «privilegerte».

– Kjønnsforvirring er en liten pris å betale for sosial progresjon.

Filmen avslutter med at familien deltar i en av homobevegelsens såkalte pride-parader.

Se filmen nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
21 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Thomas W Mosveen
Thomas W Mosveen
5 år siden

Avskylig barneforsøk. Ser ikke disse ‘folka’ at dette er barnemishandling i høyeste grad.Burde vœrt fengslet for sitt inhumane syn på samfunnet.

trackback
5 år siden

[…] Källa: – Kjønnsforvirring er en liten pris å betale for sosial progresjon […]

Heimevernet
Heimevernet
5 år siden

Sverige trenger et nytt folk. Såpass forstår jeg de første sekundene av den videoen. Ikke alle sivilisasjoner er ment å overleve. Men jeg ville ha brukt litt mer tid på å beslutte akkurat hvilket folk det er som skal bo der.

Roar
Roar
5 år siden

Dette er bare helt jævlig trist! Sinnssyke folk som eksperimenterer med unger, vender opp ned på virkeligheten og gir dem en illusjon. Dette er barnemisshandling!

Espen
Espen
5 år siden

Knus homolobbyen! Før de ødelegger barna.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Barnemishandling, kort og godt. Kjønn er en definerende dimensjon i ethvert menneskes tilværelse, og der finnes KUN to kjønn. Alt annet er forvirring og usunn eksperimentering. Se ellers her hvordan barn skal påvirkes til LGBTP og alternativ livsstil: https://www.dailystormer.com/1-on-youtube-cartoon-teaches-schoolboys-to-ram-their-penises-up-each-others-buttholes/
The sickness never ends…

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Homolobbyen kan dra til h…..e med sin syke «kjærlighet»!

Vi trenger et nasjonalsosialistisk barnevern nå!

JudasGarSviker
JudasGarSviker
5 år siden

Absolutt motbydelig! Sjuke jævler! Få ting gjør meg mer forbanna enn barnemishandling. Knus homolobbyen en gang for alle!

Pernille
Pernille
5 år siden

Har selv valgt å oppdra barnet mitt til å få velge kjønn selv og det som for oss var lille Tobias ønsker nå å være jente og da er selvsagt jeg og mannen min helt for det. Man skal støtte barna sine uansett hva. Og det er ingenting farlig i å være jente, halvparten av jordens befolkning er nettopp det

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Pernille
5 år siden

Troll eller sinnessjuk?

Kruger
Kruger
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

Sinnessjuk. Om det er deg selv du tenker på, Nyberg

Thomas W Mosveen
Thomas W Mosveen
Svar til  Pernille
5 år siden

Utovertiss=MANN Det finnes ikke mulighet til å ta feil av. Dere burde skamme dere for å oppmuntre til noe som er så sykt som deres eksperiment. Dere nevner ikke alder men antar gutten ikke er gammel. Faren burde heller ta med gutten ut i skogen, og opp i trœrne eller jakt og fiske. Ikke fly å kjøpe kjoler,og sminke til en kommende MANN

Johan G
Johan G
Svar til  Pernille
5 år siden

Med hlbtp propaganda rettet mot barn, og foreldre som oppmuntrer, formes barnesinn i kulturmarxismens gift.

Nei det er ingenting galt i å være jente. Jente er noe man blir født som, og ikke noe man bare kan bestemme seg for. Kjønn er biologisk, og dette tullet med å identifisere seg som det ene og det andre er en sosial konstruksjon uten rot i virkeligheten. Om et samfunn fra barnestadiet indoktrinerer et individ ved å vende opp ned på virkeligheten, og samtidig oppmuntre det i en viss retning, vil man selvfølgelig begynne å se tendenser til kjønnsforvirring.

Nitram
Nitram
Svar til  Pernille
5 år siden

Denne videoen summerer hvor ugjennomtenkt din oppdragelse for dine barn er: https://m.youtube.com/watch?v=Qd1SVUXFgr8

Om du virkelig forstod hvor hull i hodet din likegyldighet er, så hadde du innsett at å skjerme barnet ditt fra dagens marxistiske klimat, hadde vært det beste for ditt barn og ditt folk. Som situasjonen er nå, viser du igjennom det du forteller her at du ikke har styring på ditt eget barns oppvekst. Du lar rett og slett (ubevisst) (((andre))) til å hjernevaske ditt barn til å bli usikker på sin biologiske legning..
Skjerp deg, Mor!

Alexander Nævdal
Alexander Nævdal
5 år siden

Forkasteleg og kvalmt!

Pernille
Pernille
5 år siden

Dere er ikke annet enn kunnskapsløse. Ja, kjønn har en biologisk funksjon, formering.

Utenom det er kjønn en fullstendig sosial konstruksjon. Vi har etablert kjønnsroller, vi har etablert forventinger til det ene kjønnet og helt andre forventninger til det andre og om mitt barn vil forflytte seg mellom disse forventningene så er det HELT GREIT og hva en gjeng jævla nazister mener om det bryr jeg meg jævlig lite om.

Hadde dere fått utrykket deres feminine sider i barndommen hadde dere kanskje heller hatt utdannelse, en normal jobb, barn og vært friske…. Ikke nazister.

Motstandsmann
Motstandsmann
Svar til  Pernille
5 år siden

Forhåpentligvis vil naturen trumfe din kulturmarxistiske vranglære og lille Tobias vil kunne vokse opp til å bli en frisk og lykkelig nasjonalsosialist med jobb, kone og barn. Om han ikke er for opprørt over traumatiske barndomsminner, vil han også kanskje besøke sine foreldre på lukket avdeling på Dikemark.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Pernille
5 år siden

Det er mulig dette kommer som en overraskelse, men jeg deler faktisk noe av tankegodeset ditt.

Om jeg ble oppdratt som pike, dullet med, kalt Jarline og ellers fått mine maskuline sider undertrykket så er det svært sannsynlig at jeg aldri vil utviklet sunne nasjonalsosialistike verdier. Antagelig ville jeg i dag da vært «trygt» plassert på en eller annen mental institusjon.

Jan-C. Pedersen
Svar til  Pernille
5 år siden

Nå kan jeg bare snakke for meg selv men jeg har utdannelse, en normal jobb og er frisk.

Det er du som er kunnskapsløs og hva du skriver her er politisk korrekt svada. Hva du gjør med din sønn kalles barnemishandling!

Pernille
Pernille
Svar til  Jan-C. Pedersen
5 år siden

«Livet pusslete skole» er ingen utdannelse Jan

trackback
7 måneder siden

[…] FILM: Hva er kulturmarxisme? Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» – Kjønnsforvirring er en liten pris å betale for sosial progresjon Stadig flere begynner å bli lei av homolobbyen – Den siste utposten i kampen mot […]